Crash-   eReader eBook

Mariette Middelbeek • eBook

€ 4,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 13 uur geleden.

Crash is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Daphne en Maarten zijn nog maar net getrouwd als Maarten door een ongeluk om het leven komt. Voor Daphne breekt een zware tijd aan. Niet alleen is het verdriet om Maarten erg groot, ze wordt ook gedwongen te verhuizen en moet een nieuwe baan zoeken. Daphne besluit het dorp en de boerderij, waar ze zo gelukkig met Maarten woonde, achter zich te laten en trekt naar Amsterdam. Maar net als ze haar leven weer wat op orde heeft, doet Daphne een wel heel verrassende ontdekking. Mariëtte Middelbeek (1983) is de auteur van de bestsellers Single & Sexy, Turbulentie en Status OK. 'Mariëtte Middelbeek is een topper in het genre.' - Ezzulia.nl 'In haar romans weet zij spanning en romantiek knap en soms ontroerend te combineren.' - NBD Biblion 'Mariëtte Middelbeek heeft in mijn ogen nu inderdaad bewezen het Nederlandse antwoord te zijn op Jill Mansell en Sophie Kinsella! Chapeau!' - Chicklit.nl

Dit boek in de pers

Mariëtte Middelbeek heeft mij met haar vierde chicklit Crash weer vastgegrepen en meegenomen in dit prachtige en ontroerende verhaal. Het is net alsof je het verhaal zelf beleeft, alsof je er middenin zit. Wanneer je dat als auteur voor elkaar krijgt bij mensen, iedere keer weer, kun je jezelf wel een topper noemen. Van mij mag Mariëtte Middelbeek altijd in dit genre blijven schrijven!  
Chicklit.nl  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over weduwes
  • lekker leesvoer

Details:

Auteur(s)Mariette Middelbeek
UitgeverijUitgeverij Marmer
ISBN9789460689680
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's320
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1153 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten