D-trein uit Warschau-   eReader eBook

Martin Koomen • eBook

€ 9,95

Direct downloaden

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In 1936 wankelt het oude Europa op de smalle grens tussen oorlog en vrede. Diplomatie en spionagediensten maken overuren. De moord op twee officiële afgevaardigden uit Polen, wier missie ook Den Haag zou aandoen, kan dan ook catastrofale gevolgen krijgen. Dat geldt ook voor het besluit van Robert Portland, Nederlands meest geheimzinnige agent, om die missie voort te zetten, uit naam van de doden.
Berlijn, Parijs, de Rivièra en Polen leveren de achtergond van een sensationele geschiedenis. De gevaren waarin Porttland zijn jongere collega Eduard Fokkema meesleept, doen deze regelmatig duizelen, maar ook de lezer ziet zich geconfronteerd met een adembenemend avontuur.

Met D-Trein uit Warschau wordt een reeks thriller hervat die een bijzondere reputatie geniet. Vier delen uit deze Portland-serie werden genomineerd voor de Gouden Strop.
Portlands avonturen spelen zich af in Europa aan de vooravond van en tijdens de Tweede Wereldoorlog. Ook in deze nieuwe Portland smelten bruut geweld, nostalgie samen in een verhaal waaraan ook de humor allerminst ontbreekt.

Details:

Auteur(s)Martin Koomen
UitgeverijRode Kamer, De
ISBN9789491259333
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's190
Verschijningsdatum
Formaat
ePub
ePub is een open standaard formaat voor eBooks. Dit formaat wordt door praktisch alle e-readers en e-reader apps op tablets behalve de Amazon Kindle ondersteund.
Bestandsgrootte538 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten