Dag Des Oordeels-   eReader eBook

Elizabeth George • eBook eci.be lezers

€ 14,99

Direct downloaden

Dag Des Oordeels is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Meer dan 1 miljoen boeken van Elizabeth George verkocht in Nederland en Vlaanderen

De jonge William Goldacre stort zichzelf van een van de kliffen in Dorset. Zijn omgeving blijft verslagen achter. Maar wat zit er achter deze tragedie, en hoe ver reiken de consequenties van zijn daad? En in hoeverre heeft zijn zelfmoord te maken met de vergiftiging van de feministische bestsellerauteur Clare Abbott?
Na de vervelende nasleep van de gebeurtenissen in Italië doet sergeant Barbara Havers haar uiterste best haar fouten te herstellen. Ze heeft Clare Abbott in het verleden eens ontmoet en smeekt Inspecteur Thomas Lynley haar op de zaak te zetten. Die werkt zelf aan een nog verontrustender zaak in Londen.
Achter de vredige façade van het idyllische plattelandsleven ontdekken Havers en sergeant Winston Nkata een wereld vol verziekt verlangen en bedrog. Aan verdachten hebben ze geen gebrek...

Dit boek in de pers

Elizabeth George kan nog steeds niet stuk.  
Trouw  


Reviews & recensies

Psychologische thriller, goed uitgewerkte karakters

Het werk van Elizabeth George wordt wereldwijd door miljoenen lezers verslonden. Ook in Nederland en België heeft ze al meer dan een miljoen boeken verkocht. Ook haar nieuwste roman, Dag des Oordeels is weer zo’n heerlijk, ouderwetse Lynly en Havers thriller waar je je helemaal in kunt verliezen. In hoeverre hebben een zelfmoord en de vergiftiging van een feministische schrijfster met elkaar te maken? Barbara Havers zou Barbara Havers niet zijn als ze dit mysterie niet zou willen oplossen. Omdat ze de schrijfster persoonlijk heeft ontmoet, vraagt ze inspecteur Thomas Lynley of hij haar op de zaak wil zetten. Lynley zelf werkt in London aan een nog obscuurdere misdaad. Zou het hen ook deze keer weer lukken om de daders te vinden? Aan verdachten geen gebrek. Dit is weer zo’n boek dat je niet weg kunt leggen voordat je het uit hebt. Elizabeth George bewijst opnieuw dat ze de ongekroonde koningin van de misdaadliteratuur is!

Bekijk alle reviews van Marike 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • detectives over politiezaken
  • detectives over moord

Details:

Auteur(s)Elizabeth George
UitgeverijA.W. Bruna Uitgevers
Vertaler(s)Fanneke Cnossen
ISBN9789044973969
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's548
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1451 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieInspecteur Lynley-mysterie
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten