Dagboek van een muts 9 - Houd de dief!-   eReader eBook

Rachel Renée Russell • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Dagboek van een muts 9 - Houd de dief! is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Dit E-book is niet geschikt voor zwart-wit e-readers. 'Houd de dief!' is het negende deel in de populaire meidenserie Dagboek van een muts van schrijfster Rachel Renée Russell. Opnieuw een grappig verhaal over Nikki Maxwell, haar BFF’s, geheime liefde Brandon, en niet te vergeten haar aartsvijand MacKenzie die haar dagboek STEELT! Nikki is boos. De roddel gaat dat Brandon haar gekust heeft voor een stuk pizza! Als WEDDENSCHAP! Dat beweert roddelkoningin MacKenzie tenminste. Maar dat kan niet waar zijn, toch? Als Nikki haar woede over MacKenzie uitstort, begaat ze een grote blunder. Brandon wil niks meer met haar te maken hebben. En dan pikt dramaqueen MacKenzie ook nog Nikki’s dagboek! HELP! Kijk ook op www.dagboekvaneenmuts.nl en abonneer je op de nieuwsbrief! Reacties op Dagboek van een muts: ‘Een hilarisch over-the-top dagboekverhaal. Een dikke hit!’– NBD Biblion ‘Superleuke gebeurtenissen, verteld op een grappige, flapuit-achtige manier’ – CooleSuggesties.nl ‘Alleen al van de blije tekeningen word je gigavrolijk.’ – Tina

Dit boek in de pers

Een hilarisch over-the-top dagboekverhaal. Een dikke hit!  
NBD BIBLION  

Alleen al van de blije tekeningen word je gigavrolijk.  
TINA  


Reviews & recensies

Een hart onder de riem voor meiden die worstelen met groter worden.

Het lijkt me niet makkelijk om de dag van vandaag een (beginnende) puber te zijn. Misschien is dat wel de reden waarom de Dagboek van een muts-reeks zo populair is: de niet zo coole Nikki laat zien dat haar leven óók verre van perfect is. Oké, er zijn megapopulaire meisjes voor wie alles vanzelf gaat - haar aartsrivale MacKenzie bijvoorbeeld - maar voor de meeste tieners is het toch vooral zoeken, vallen en weer recht krabbelen. En dat is wat Nikki ook in dit negende boek moet doen. Ze is het onderwerp van een weddenschap - Brandon heeft haar gekust in ruil voor een stuk pizza! - en haar aartsrivale steelt haar dagboek waar ze haar kleine en grote verdriet in neerpent. Gelukkig zijn er haar haar twee BFF’s Zoey en Chloë om de pijn wat te verzachten. 'Dagboek van een muts' is een humoristisch hart onder de riem voor meiden die (stilaan beginnen te) worstelen met groter worden.

Bekijk alle reviews van Maartje 


Details:

Auteur(s)Rachel Renée Russell
UitgeverijDe Fontein Jeugd
Vertaler(s)Mechteld Jansen
ISBN9789026140228
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's353
LeeftijdsindicatieVanaf 10 jaar
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte65986 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieDagboek van een muts
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten