Dagen van verlating-   eReader eBook

Elena Ferrante • eBook

€ 12,99

Direct downloaden

Dagen van verlating is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Van de ene op de andere dag wordt de achtendertigjarige Olga door haar man verlaten voor een jongere vrouw. Met haar twee kleine kinderen blijft ze achter in het appartement waar ze zich jarenlang gelukkig waande. Als ze de deur van dat appartement niet meer van het slot krijgt, stort ze volledig in. Het dwingt haar tot een pijnlijk zelfonderzoek. Tot haar ontzetting begint ze in te zien dat ook zij, een moderne zelfstandige vrouw, haar identiteit grotendeels heeft ontleend aan haar man. Wanhopig zoekt ze naar een manier om haar leven weer op te pakken. Scherp en genadeloos beschrijft Elena Ferrante Olga’s gevoelens: het ongeloof, de wanhoop, het vluchtgedrag, de eenzaamheid, het besef van haar afgeslotenheid. Maar ook de kracht waarmee ze zich voorzichtig herneemt.

Dit boek in de pers

Dagen van verlating grijpt de lezer bij de keel.  
Trouw  

Ferrante schrijft scherp en precies. Ze maakt het leven niet mooier dan het is. Dat is een prettige ervaring. Want niemand zal de emoties vreemd zijn die Olga tegenkomt.  
Leeuwarder Courant  

Je herkent jezelf in Olga’s razernij, hoe onmatig die ook is.  
Standaard der Letteren  

Details:

Auteur(s)Elena Ferrante
UitgeverijWereldbibliotheek
Vertaler(s)Marieke van Laake
ISBN9789028441668
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's200
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1215 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten