Dansen op gloeiende kolen-   eReader eBook

Anna Jansson • eBook

€ 9,50

Direct downloaden

Dansen op gloeiende kolen is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Hoewel het vuur nu volop brandde, verroerde Leo zich niet. De vlammen leken een gezicht te vormen, ze hypnotiseerden hem. Het knetterde, alsof het gezicht hem iets wilde vertellen over de dode kinderen op het schilderij van zijn moeder.

In Zweden is de zomervakantie is voorbij. De toeristen zijn naar het vasteland teruggekeerd en de rust van de herfst daalt neer over Visby, hoofdstad van het eiland Gotland. In een nacht brandt er een huis af. En daarna nog een. Getuigen wijzen Leo als de brandstichter aan, een elfjarige jongen die pas zijn moeder door een brand heeft verloren.
In diezelfde periode wordt een sociaaldemocratisch gemeenteraadslid ernstig bedreigd en kort daarop komt zijn vrouw om het leven bij een brand die blijkt te zijn aangestoken. Het is de taak van inspecteur Maria Wern om het verband tussen deze gebeurtenissen te vinden. Het spoor leidt naar een groep vrienden die al sinds de middelbare school met elkaar omgaan. Een groep waartoe ook Björn behoort, een brandweerman op wie Maria hopeloos verliefd wordt.

Anna Jansson debuteerde in 2000 met Midwinteroffer en sindsdien zijn er van haar boeken over inspecteur Maria Wern ruim twee miljoen exemplaren verkocht. Ook op tv en het witte doek werd Maria Wern, gespeeld door Eva Röse, een groot succes. Daarnaast schreef Anna Jansson een serie kinderboeken over Emil Wern, de zoon van Maria.

Dit boek in de pers

Het verhaal is origineel, de schrijfstijl is goed en het boek leest gemakkelijk.  
Hebban.nl  

Anna Jansson verstaat de kunst de spanning in een verhaal zo op te voeren, dat het lastig wordt dit boek weg te leggen.  
DAGENS NYHETER  

Details:

Auteur(s)Anna Jansson
UitgeverijRode Kamer, De
Vertaler(s)Ad Stavenuiter
ISBN9789492025265
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's290
Verschijningsdatum
Formaat
ePub
ePub is een open standaard formaat voor eBooks. Dit formaat wordt door praktisch alle e-readers en e-reader apps op tablets behalve de Amazon Kindle ondersteund.
Bestandsgrootte783 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieMaria Wern-reeks
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten