Dark Matter-   eReader eBook

Blake Crouch • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

Dark Matter is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Het leven bestaat uit keuzes. Door één pad te kiezen, sluit je het andere af. Maar wat als dat nu eens niet zo is? Wat als je in een andere werkelijkheid dat andere pad volgt. Wat als je spijt krijgt van je keuzen? 'Ben je gelukkig met je leven?' Dat zijn de laatste woorden die Jason Desson hoort vóórdat de gemaskerde ontvoerder hem bewusteloos slaat. En voordat hij wakker wordt en merkt dat hij vastgeketend is aan een ziekenhuisbed, omgeven door mensen die hij niet kent, die gekleed zijn in beschermende pakken en een man die Jason nog nooit heeft gezien naar hem glimlacht en zegt: 'Welkom terug, vriend.' IN de wereld waarin Jason Wakker is geworden is niets zoals hij gewend is. Zijn vrouw is niet zijn vrouw. Zijn zoon is nooit geboren. Jason zelf is geen doorneeprofessor in natuurkunde. Is déze wereld of de wereld waar hij vandaan komt een droom? En zelfs als de wereld die hij zich herinnert echt is, hoe kan hij die dan ooit weer terugvinden? De antwoorden liggen in een reis die wonderlijker en afschuwelijker is dan alles wat hij zich ooit had kunnen voorstellen. Een reis die hem dwingt naar de donkerste krochten van zijn ziel te kijken, terwijl hij het moet opnemen tegen een angstaanjagende, nagenoeg onverslaanbare vijand.

Dit boek in de pers

Briljant. Een boek om te onthouden. Ik denk dat Blake Crouch hiermee iets nieuws uitgevonden heeft.  
LEE CHILD  

Wauw. Ik heb Dark Matter in één avond verslonden en legde het met groot ontzag naast me neer. Het is snel, slim, verslavend en het meest creatieve, indrukwekkende boek dat ik in tijden heb gelezen. Een thriller die je nog lang zal achtervolgen.  
TESS GERRITSEN  

Uitzonderlijk. Een spannend, ingenieus avontuur over liefde, spijt en kwantummechanica. Het is lang geleden dat een roman me zo opslokte en me dwong de pagina's te blijven omslaan.  
ANDY WEIR  


Reviews & recensies

Duizelingwekkend spannende en intelligente thriller.

Niets zou mij kunnen voorbereiden op het lezen van deze thriller. Het begint met hoofdpersoon Jason die een normaal leven leidt met zijn vrouw en zijn zoon, tot hij na een feestje plotseling ontvoerd wordt. Tot zover niets vreemds voor een thriller, maar de gebeurtenissen daarna zijn zeker niet alledaags. Jason wordt wakker in een nieuwe wereld, waarin alles anders is. Hoe is hij hier terechtgekomen? En kan hij zijn weg nog terugvinden? Een zoektocht vol actie is het gevolg. Dit verhaal zit geniaal in elkaar. Ik wil niet te veel verklappen, want dit moet je zelf gaan lezen. Tip: neem er de tijd voor, want je moet blijven opletten om het verhaal te kunnen volgen. Briljante thriller!

Bekijk alle reviews van Marike 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over identiteit
  • bijzondere thrillers

Details:

Auteur(s)Blake Crouch
UitgeverijKarakter Uitgevers
Vertaler(s)Corry van Bree
ISBN9789045208794
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's236
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte471 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten