Dat ben jij toch-   eReader eBook

Jannah Loontjens • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

Dat ben jij toch is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Met een kalme, toegankelijke vertelstem ontvouwt Jannah Loontjens in haar gedichten een eigenzinnige wijze van naar de wereld kijken. Soms licht vervreemdend, maar altijd herkenbaar. In haar bundel Dat ben jij toch dicht ze over kenmerkende zaken als sociaal ongemak, ouderschap, het delen van kleine ruimtes, zoals een lift, bus of treincoupé. Ze onderzoekt hoe wij als mensen (en soms als dieren) op elkaar lijken en toch onze eigenheid behouden. Met haar lichtvoetige, onopgesmukte taalgebruik raakt ze aan existentiële vragen. Keer op keer uit Jannah Loontjens haar verwondering over het vanzelfsprekende.

Dit boek in de pers

Onopgesmukte poëzie van een koele, haast on-Nederlandse verkwikking, over kijken, denken en communiceren, de zaken waar het bij de mens allemaal om draait.  
Vrij Nederland  

In subtiele regels die blijven fascineren roept Loontjens het sociale ongemak en existentiële bevreemding op  
De Volkskrant  

Details:

Auteur(s)Jannah Loontjens
UitgeverijAmbo|Anthos
ISBN9789026326714
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's53
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte355 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten