De Afgezant-   eReader eBook

Trudi Canavan • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

De Afgezant is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Trudy Canavan, Sonea 1: De Afgezant

In dit zinderende vervolg op de Zwarte Magiërs-trilogie, waarin de brutale Sonea opgroeide van kruimeldief tot gevreesd magiër, vervolgt Canavan het bewogen levensverhaal van de - inmiddels volwassen - Sonea.

Sonea is geschokt als haar zoon Lorkin zich vrijwillig aanmeldt voor een gevaarlijke missie naar het door zwarte magiërs geregeerde Sachaka. Als hij vervolgens spoorloos verdwijnt, wil Sonea niets liever dan hem opsporen, maar het is haar verboden de stad te verlaten. Bovendien eist een reeks moorden al haar aandacht op, waarbij een oude vriend van Sonea ontdekt dat de dader het heeft voorzien op leden van het dievengilde. Het gilde waartoe ook Sonea zelf behoorde.
De zaak wordt steeds ingewikkelder als blijkt dat de moorden zijn gepleegd met behulp van magiërs...

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Dreigend gevaar voor ijzersterke personages – een heerlijk karakterdrama

Dit is het eerste boek van de Sonea trilogie, die zich jaren na de Zwarte magiërs trilogie afspeelt. Gelukkig schrijft Canavan op zo’n manier dat het ook voor nieuwe lezers makkelijk is om bij dit boek te beginnen. Sonea heeft een rustig leven als magiër, als haar zoon Lorkin op een gevaarlijke missie gaat. Hij verdwijnt. Sonea zet alles op alles om hem te vinden, maar heeft tegelijkertijd ook te maken met enkele brute en mysterieuze moorden die zijn gepleegd in haar stad. De afgezant is subliem geschreven, met levensechte personages en scherpe dialogen. Zowel Sonea als haar zoon Lorkin zijn interessante personages die de lezer dwingen met hen mee te voelen. Trudy Canavan heeft een echte page-turner geschreven. Lekker!

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Trudi Canavan
UitgeverijLuitingh Sijthoff Fantasy
Vertaler(s)Willie van der Kuil
ISBN9789024549009
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's431
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1151 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieSonea
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten