De beleggingsillusie-   eReader eBook

Jolmer Schukken, Marius Kerdel • eBook

€ 10,00

Direct downloaden

De beleggingsillusie is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De meeste vermogensbeheerders en beleggingsfondsen beloven veel geld voor je te verdienen. Ze blijken echter een groot deel van het rendement van hun klanten naar zichzelf toe te trekken en op de lange termijn doen ze het daarom bijna zonder uitzondering slechter dan de markt. Toch blijven beleggers op grote schaal hun geld aan ze toevertrouwen. Hoe kan dat? In De beleggingsillusie beschrijven Marius Kerdel en Jolmer Schukken beknopt en op vlotte wijze hoe er door de beleggingsindustrie een geraffineerde illusie in stand wordt gehouden. Door onze emoties aan te wakkeren en kosten te verbergen, verleiden ze ons keer op keer om die illusie na te jagen. Dat levert aantrekkelijke inkomsten op voor de vermogensbeheerders maar leidt tot hoge kosten voor beleggers. Die kosten zijn zo aanzienlijk dat beleggers uiteindelijk vaak meer dan de helft van hun opgebouwde vermogen afdragen aan hun financiële 'helpers'. Gelukkig bieden de auteurs ook een oplossing. In drie stappen leggen ze uit hoe je je vermogen met een passend rendement kunt laten groeien. Kortom: de handleiding voor elke belegger die de crisis wil overleven.

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

De waarheid achter beleggen in een boek van hoge kwaliteit

De beleggingswereld ligt al langer onder vuur. Niet in onbelangrijke mate door de crisis die, mede door beleggingsbubbels zowel binnen als buiten bankbeleggingen, is ontstaan. De beleggingsillusie legt gedecideerd en doordacht uit hoe het spel van fictieve cijfers niets meer dan een fabeltje is. Met behulp van statistieken bewijst de auteur dat de belegger eigenlijk op lange termijn verlies leidt, en de bank disproportioneel winst maakt over de rug van de klant. Voor zowel professionals als iemand die denkt aan beleggen is dit boek immens relevant. Het onderzoek van Kerdel eindigt niet bij schuldbetuigingen, maar adviseert beleggers ook om een alternatieve beleggingsmethode aan te houden. Een managementboek van hoge kwaliteit met journalistieke waarde.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • boeken over beleggen
  • toegangkelijke boeken om iets te leren

Details:

Auteur(s)Jolmer Schukken, Marius Kerdel
UitgeverijMaven Publishing
ISBN9789491845000
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's103
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1846 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten