De belevenissen van een muurbloem-   eReader eBook

Stephen Chbosky • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Charlie gaat naar de bovenbouw. Hij is zeker geen sukkel, maar populair is hij ook niet. Zijn verlegen, hyperintelligente en sociaal onaangepaste karakter zorgt ervoor dat hij een muurbloempje blijft. Charlie probeert op zijn eigen manier vat te krijgen op de wereld van dates, familiedrama's, seks en drugs. Gelukkig heeft hij vrienden die hem hier af en toe bij helpen. Op zijn eigen unieke, aandoenlijke en aangrijpende manier vertelt Charlie zijn verhaal aan de enige persoon die hij vertrouwt. Aan jou. Stephen Chbosky (1970) is auteur, scriptschrijver en regisseur. Zijn debuut De belevenissen van een muurbloem was direct bij verschijning een succes. Het veroorzaakte veel opschudding in Amerika, omdat het daar op veel scholen werd verboden vanwege de controversiële inhoud. Chbosky woont in New York. 'De belevenissen van een muurbloem is volwassener dan de meeste young adult-literatuur en zal ook zeker door oudere lezers gewaardeerd worden.' denise kersten, usa today 'Dit verhaal over zijn leven zal tieners nog jaren bezighouden.' school library journal

Dit boek in de pers

Een krachtig en scherpzinnig coming of age verhaal in de traditie van De vanger in het graan van een getalenteerde jonge filmmaker, scenarist en romanschrijver.  
The Guardian  

De belevenissen van een muurbloem leest als een trein. En hoewel het is geschreven voor jongeren is het ook zeker boeiend voor volwassenen. Het boek verscheen overigens al in 1999 in Amerika (...), maar de verhalen van Charlie zijn allerminst gedateerd.  
Limburgs Dagblad  

Details:

Auteur(s)Stephen Chbosky
UitgeverijPrometheus
ISBN9789044621600
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1156 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten