De boeken van Sara Lindqvist-   eReader eBook

Katarina Bivald • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

De boeken van Sara Lindqvist is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Al twee jaar wisselen de achtentwintigjarige Sara Lindqvist uit Zweden en haar oudere penvriendin Amy Harris uit Broken Wheel boeken, brieven en gedachten over het leven en de liefde uit. Als Sara naar Amerika afreist om haar penvriendin op te zoeken blijkt Amy echter onverwacht te zijn overleden.

Gelukkig ontfermen de excentrieke bewoners van Broken Wheel zich over hun Zweedse bezoeker. Voor het eerst van haar leven heeft Sara de vrienden die ze thuis altijd alleen maar in haar boeken vond. Niemand wil denken aan de dag waarop Sara’s visum zal verstrijken en ze terug naar Zweden moet. Dus bedenken haar nieuwe vrienden een knettergek plan om ervoor te zorgen dat ze voor altijd in Broken Wheel kan blijven.


Reviews & recensies

Een heerlijk feelgood boek om je helemaal in te verliezen.

Sara, een voormalig boekverkoopster uit Zweden en Amy, een wat oudere vrouw uit Broken Wheel, Iowa zijn al jaren penvriendinnen. Ze onderhouden een intensieve correspondentie over hun gedeelde liefde voor boeken en gaandeweg komt Sara veel te weten over de inwoners van het kleine Amerikaanse stadje. Wanneer Sara naar Iowa afreist om haar penvriendin te bezoeken, blijkt die plotseling te zijn overleden. Sara wordt opgevangen door bewoners uit het stadje en mag zolang in het huis van Amy blijven. Ze weet niet wat ze moet doen. Terugkeren naar haar weinig sprankelende leven thuis klinkt niet aanlokkelijk. Om iets terug te doen voor Broken Wheel begint ze met de gigantische boekencollectie van Amy een boekwinkeltje in het ingeslapen stadje. Een hele bezienswaardigheid! Voor het eerst sluit Sara vriendschappen met mensen die niet alleen op papier leven. Maar als Sara’s visum verloopt, willen haar nieuwe vrienden haar niet meer laten gaan. Ze bedenken een plan… Zelf heb ik ook jaren in een boekhandel gewerkt en dat gevoel kwam weer helemaal boven tijdens het lezen van dit boek. Ik begon het zelfs een beetje te missen! Dat de schrijfster zelf in een boekwinkel werkt, is dan ook goed te merken. Katarina Bivald draagt de liefde voor boeken op mooie wijze via haar hoofdpersonage over. Ik kon heel lekker opgaan in deze roman en waande me echt in Sara’s boekwinkel in het kleine stadje. Een mooi verhaal met een heel lieve romantische noot en erg leuke karakters.

Bekijk alle reviews van Chantal van Gastel 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • verhalen uit Scandinavië
  • fijne romans over de liefde

Details:

Auteur(s)Katarina Bivald
UitgeverijBoekerij
Vertaler(s)Bianca Cornelissen
ISBN9789402302738
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's353
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte457 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten