De boom in het land van de Toraja-   eReader eBook

Philippe Claudel • eBook

€ 12,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 2 dagen geleden.

De boom in het land van de Toraja is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Een filmmaker van middelbare leeftijd verliest zijn beste vriend, de grappige en vaak verwarrende Eugène. Laverend tussen twee magnifieke vrouwen, tussen het verleden en het heden en omringd door herinneringen aan geliefde gezichten en onverwachte ontmoetingen denkt hij na over de plek die de dood in het leven heeft.
De boom in het land Toraja is een schitterende, uiterst persoonlijke roman over de vriendschap en ouder worden, over verlies en hoop.

Dit boek in de pers

Fijnzinnig confronteert Claudel ons in deze subtiele roman met de feiten: wie jong is en het fortuin van het leven voor zich heeft liggen, kan de tijd uit het raam gooien. Wie ouder is, kan zich dat niet veroorloven. Ergens verschuift de balans en begint de voorbereiding op de dood.  
Elsevier  

De romans van Philippe Claudel zijn adembenemend goed. Zo ook De boom in het land van de Toraja. Ergens rustig gaan zitten, even goed de tijd voor nemen en tot je laten doordringen.  
Hebban.nl  

Schrijver en filmmaker Philippe Claudel laat in zijn nieuwe sleutelroman De boom in het land van de Toraja weer eens uiterst fijnzinnig van zich horen. Je herkent direct de subtiele sfeer van zijn filmwerk. Wat een indringende roman!  
Tzum.nl  

Subtiel, filosofisch proza dat aanzet tot nadenken.  
HDC Media  

De boom van de Toraja leest als een film die je gerust twee keer kunt zien om alle beelden meticuleus op je in te laten werken. De bespiegelingen zijn voortreffelijk.  
Medisch Contact  

Claudel heeft een plezierige, kalme manier van vertellen.  
Nederlands Dagblad  

Weinig boeken over de dood lezen zo vlot als De boom in het land van de Toraja van de Franse schrijver Philippe Claudel. Dat het geen loodzware bespiegeling over de eindigheid van het bestaan is, maar een zacht verteerbare memento mori, vormt de kracht van deze roman. Een tussendoortje over de dood, perfect voor aan het zwembad. We zitten toch allemaal in de wachtkamer van de dood.  
De Tijd  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over ouder worden
  • melancholische verhalen

Details:

Auteur(s)Philippe Claudel
UitgeverijBezige Bij, De
Vertaler(s)Manik Sarkar
ISBN9789023498865
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's131
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte719 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten