De Bron der Verheffing-   eReader eBook

Brandon Sanderson • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

De Bron der Verheffing is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Brandon Sanderson, De Bron der Verheffing

Het kwaad is verslagen, maar de echte strijd moet nog beginnen...

Ze deden wat iedereen onmogelijk achtte: een halfgod ten val brengen wiens heerschappij duizend jaar voortduurde. Nu moeten Vin, het straatschoffie dat een van de krachtigste Ertsmagiërs van het land werd, en Elend Ventra, de door idealen gedreven jonge edelman die van haar houdt, een nieuwe samenleving bouwen op de puinhopen van het oude rijk. Maar de eerste stappen daartoe zijn net gezet of ze worden van drie kanten door verschillende legers aangevallen.

De wanhoop nabij richten ze zich op een eeuwenoude legende over een geheimzinnige bron. Zelfs als die legende op feiten is gebaseerd, is er niemand die weet waar de zogeheten Bron der Verheffing, of de kracht die daarin schuilt, zich bevindt.

Om de nasleep van de strijd met de Opperheer en de nieuwe dreigingen te overleven, zullen Vin en Elend de bron móéten vinden Brandon Sanderson (1975) groeide op in Lincoln, Nebraska. Hij studeerde en doceerde creatief schrijven aan Brigham Young University en woont momenteel met zijn vrouw en kind in Provo, Utah. Zijn boeken, warm onthaald door pers en publiek, bereikten de bestsellerstatus toen Sanderson werd uitgekozen om Het Rad des Tijds, het meesterwerk van de in 2007 overleden Robert Jordan, te voltooien. Sinds die tijd is zijn naam wereldwijd een begrip. Brandon Sanderson werd tweemaal genomineerd voor de John W. Campbell Memorial Award en won in 2011 de David Gemmell Legend Award met The Way of Kings.

De Bron der Verheffing is, na Het Laatste Rijk, het tweede deel van Sandersons trilogie over de geheimzinnige Nevelaars, waarmee hij stormenderhand het Angelsaksisch taalgebied veroverde en zijn naam vestigde. Meer dan eens worden zijn boeken vergeleken met die van George R.R. Martin en Raymond E. Feist.

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Deel twee van de nu al ijzersterke Mistborn serie

Dit fantastische boek is alweer het tweede deel in de Mistborn serie. Brandon Sanderson staat bekend om zijn sterke, epische verhalen, waartoe je ook zeker weer De bron der verheffing kunt rekenen. Wederom staan Elend en Vin voor een levensgevaarlijke uitdaging. Het koninkrijk dat ze met zo veel moeite hebben opgebouwd, wordt van meerdere kanten bedreigd. Tegen drie legers zijn ze niet bestand, dus moet er een andere oplossing worden gevonden: De Bron der Verheffing. Het verhaal is weergaloos spannend en Sandersons personages zijn goed uitgewerkt. Het plot blijft boeien, met vele wendingen en onverwachte gebeurtenissen. De bron der verheffing is een waardig deel van de nu al ijzersterke Mistborn serie.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Brandon Sanderson
UitgeverijLuitingh Fantasy
Vertaler(s)Rien van der Kraan
ISBN9789024560356
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's735
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte2322 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieDe geheimzinnige Nevelmensen trilogie
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten