De chemie van tranen-   eReader eBook

Peter Carey • eBook

€ 12,99

Direct downloaden

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Londen, 2010. Catherine Gehrig, een restaurator in een museum, hoort dat een collega plotseling is overleden. Wat de meeste mensen in haar omgeving niet weten, is dat ze al dertien jaar een geheime affaire met deze man had, en ze kan met haar verdriet dan ook geen kant op. Catherines baas, de enige die op de hoogte was van de affaire, biedt haar een onderzoeksproject aan dat ze in alle eenzaamheid kan uitvoeren.

Haar opdracht is een negentiende-eeuwse machine weer aan de praat te krijgen. Naast de machine ontdekt Catherine de dagboeken van Henry Brandling, die deze mysterieuze creatie in 1854 liet maken. Henrys avonturen in Duitsland en zijn meeslepende levensverhaal bieden Catherine op een vreemde manier troost. Maar het is bovenal de machine zelf die een een prachtige imitatie van het leven Catherine en Henry samenbrengt terwijl ze beiden worden geconfronteerd met de mysteries van leven en dood.

Dit boek in de pers

De hoofdstukken waarin Brandling aan het woord is, zijn briljant in hun ogenschijnlijke eenvoud... de droge wat stijve stijl waarin Brandling verslag doet, geeft de tekst iets laconieks en dromerigs tegelijk, een zeldzaam effect dat betoverend werkt.  
NRC  

Details:

Auteur(s)Peter Carey
UitgeverijDe Bezige Bij Amsterdam
Vertaler(s)Hi-En Montijn
ISBN9789023472544
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's272
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte2539 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten