De Coltmoorden-   eReader eBook

Jef Geeraerts • eBook

€ 12,99

Direct downloaden

De Coltmoorden is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Naast het lijk van een Belgische gepensioneerde rijkswachtgeneraal wordt een coltrevolver gevonden waarmee eerder een dubbele moord werd gepleegd. Consternatie alom. Is de rijkswacht betrokken in deze reeks misdaden? Een katholiek-liberaal zakenkabinet regeert het land intussen zonder parlement, door middel van volmachten. De democratie lijkt definitief overboord gegooid. Computersystemen maken iedere vorm van privacy onmogelijk en de rijkswacht controleert het land in naam van Wet en Orde niet alleen als een uiterst efficiënt politieapparaat, maar ook als een paranoïde waakhond van het establishment.

Dit boek in de pers

Een boeiende en hoogst originele thriller met literaire kwaliteiten. Het slot is van een verrassend sinistere suggestiviteit. Een machtig boek!  
LEEUWARDER COURANT  

Een voortreffelijke verteltechniek.  
VRIJ NEDERLAND  

Met zijn bekende, haast obsessieve, nauwkeurigheid en journalistieke stijl beschrijft Jef Geeraerts het onderzoek naar de moorden.  
HEBBAN.NL  

Details:

Auteur(s)Jef Geeraerts
UitgeverijManteau Thriller
ISBN9789460410758
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's363
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1618 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten