De cursus 'omgaan met teleurstellingen' gaat wederom niet door-   eReader eBook

Herman Finkers • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

De cursus 'omgaan met teleurstellingen' gaat wederom niet door is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In 2011 ontving Herman Finkers de Groenman Taal-prijs, een prijs die wordt toegekend door het Genoot-schap Onze Taal aan een mediapersoonlijkheid die zich onderscheidt door goed en creatief gebruik van de Nederlandse taal. Alle reden om zijn werk uit te brengen in twee gebonden boekjes. Finkers op papier is leesplezier waar je lach- en denkrimpels van krijgt: `Als je heel diep over iets nadenkt dan kom je altijd uit op iets wat niet klopt. Probeer maar eens, klopt altijd. En zo wordt bij Finkers het ongerijmde geloofwaardiger dan het gezond verstand, dat immers al genoeg ellende heeft veroorzaakt.

De cursus `omgaan met teleurstellingen gaat wederom niet door bevat een selectie van zijn beste conferences. Ook zijn versjes en liedteksten zijn opnieuw gebundeld; Poëzie, zo moeilijk nie biedt een vrolijke verzameling ongerijmdheid op rijm die de weldenkende lezer zal doen verzuchten: goddank, eindelijk iemand met wie je fatsoenlijk kunt praten.

Dit boek in de pers

De knappe manier waarop Finkers de taal kneedt tot eeen veelkleurige stuiterbal is de basis van zijn succes.  
De Volkskrant  

Superieur melig!  
Haarlems Dagblad  

Zijn onnavolgbare droogkomische stijl blijft meer dan de moeite waard.  
Dagblad Van Het Noorden  


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Alleen die titel al!

Dit boek blijft maar over de toonbank vliegen, en dat is geheel terecht. Alleen die titel al! 'De cursus omgaan met teleurstellingen gaat wederom niet door' is een bloemlezing van het allerbeste uit Finkers' conferences, de beste en mooiste grappen en spitsvondigheden. Finkers te lezen is heel anders dan hem in actie te zien. Heb je zijn conferences allemaal gezien, dan is het een feest van herkenning. Ook zonder hem te zien is de kracht van zijn taal onmiskenbaar. Dat was voor het Genootschap Onze Taal ook de aanleiding om aan Finkers de Groenman Taal-prijs toe te kennen. Die gaat naar een mediapersoonlijkheid die zich onderscheidt door goed en creatief gebruik van de Nederlandse taal. Werkelijk op iedere pagina barst je uit in lachen, tot buikpijn aan toe

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • talige boeken
  • gebundelde columns

Details:

Auteur(s)Herman Finkers
UitgeverijBezige Bij, De
ISBN9789400403147
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's480
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte766 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten