De dag van de zonnewende-   eReader eBook

Sarah Lark • eBook

€ 14,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 4 uur geleden.

De dag van de zonnewende is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

'De dag van de zonnewende' van Sarah Lark is het derde en laatste, zelfstandig te lezen deel in de Elizabeth Sation-serie. 'Het land met de gouden kust' en 'De schaduw van de Kauri-boom' waren de eerste en tweede boeken in de serie. Nieuw-Zeeland, 1899. De jonge Roberta moet toezien hoe Kevin, de man op wie ze verliefd is, als arts gaat werken in Zuid-Afrika, waar de Boerenoorlog woedt. Maar ze is vastbesloten voor hem te vechten- en haar moed kent geen grenzen... Kevins nichtje Atamarie staat voor haar eigen uitdaging. Als sinds haar jeugd is ze gefascineerd door de vliegers die de Maori oplaten om hun boodschappen naar de goden te zenden. Als enig meisje meldt ze zich bij de universiteit om ingenieur te worden, maar daar treft ze luchtvaartpionier Richard Pearse, en opeens staat ze voor een heel andere keuze. Sarah Lark schrijft heerlijke familiesaga's die garant staan voor urenlang leesplezier.

Reviews & recensies

Prachtig vervolg op een familieverhaal dat mij vanaf de eerste bladzijde kon boeien.

In deze meeslepende familiesaga volg je het leven van twee vrouwen: dat van de jonge, ambitieuze Atamarie, die zich als enige meisje aan de universiteit aanmeldt om ingenieur te worden, en dat van Roberta, die haar man ziet vertrekken naar de oorlog in Zuid-Afrika en verwoede pogingen doet om zichzelf staande te houden. 'De dag van de zonnewende' is het derde deel in de Elizabeth Sation-serie, maar perfect apart te lezen omdat de auteur twee compleet nieuwe hoofdpersonages introduceert. Wie de voorgeschiedenis niet kent, leest gewoon een heerlijke roman over Nieuw-Zeeland, familie en vriendschap, over hoop, teleurstelling en veerkracht. Wie haar vorige boeken wél gelezen heeft, krijgt het prachtige vervolg voorgeschoteld op een familieverhaal dat mij vanaf de eerste bladzijde kon boeien.

Bekijk alle reviews van Marleen Merckx 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • historische romans over het leven van vrouwen
  • Duitse literatuur

Details:

Auteur(s)Sarah Lark
UitgeverijDe Fontein Romans & Spanning
Vertaler(s)Jolanda Lindert Te
ISBN9789026137822
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte2664 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieNieuw-Zeeland: Elizabeth Station
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten