De daikonkweker-   eReader eBook

Christian de Coninck • eBook

€ 13,99

Direct downloaden

De daikonkweker is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

In de Brusselse deelgemeente Laken doet een verontruste man aangifte van de verdwijning van zijn echtgenote. De politiemensen die ter plaatse de vaststellingen doen, vinden de zaak verdacht, zeker als de mensen van het opgetrommelde lab bizarre aanwijzingen vinden. Ondertussen hebben commissaris Stijn Goris en zijn collega Stef Pauwels de handen vol met een mensenhandelaar, die er niet voor terugdeinst om jonge vrouwen te ontvoeren en ze in de prostitutie te dwingen en dus zo snel mogelijk achter de tralies moet.

Als de politie na dagenlang zoeken de vermiste vrouw niet terugvindt en er evenmin sporen zijn die naar haar zouden kunnen leiden, worden Goris en Pauwels er bijgehaald. Zij moeten zich nu op twee zaken tegelijk concentreren en richten hun pijlen in de eerste plaats op de echtgenoot. Hij heeft nochtans een alibi, maar in De daikonkweker is niets wat het lijkt.

Dit boek in de pers

De Coninck zet de lezer met de regelmaat van een klok op het verkeerde been. Het gevolg is een vlot, afwisselend verhaal dat je in een ruk wil uitlezen. Neem daarbij een realistische setting met overtuigende personages waarvan je ook de menselijke kant achter de speurder leert kennen en de trauma’s uit zijn verleden en je hebt een misdaadroman die je kan plaatsen in de categorie van het betere werk.  
ALIBI MAGAZINE  

Details:

Auteur(s)Christian de Coninck
UitgeverijHoutekiet
ISBN9789089243515
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's261
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte4000 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieStijn Goris & Stef Pauwels
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten