De debutant-   eReader eBook

Suzanne Hazenberg • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

De debutant is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

‘De debutant’, de nieuwe thriller van schrijfster Suzanne Hazenberg, gaat over meervoudige moorden in het Nederlandse thrillerwereldje. Scenarioschrijver Ymke is verheugd als ze hoort dat haar manuscript wordt uitgegeven. Ze probeert van het avontuur te genieten, maar privé heeft ze het zwaar: een van haar zonen zit in de jeugdgevangenis en haar man wil scheiden. En daar bovenop begint het er sterk op te lijken dat iemand het op haar leven voorzien heeft. Bevindt het gevaar zich in schrijverskringen of moet het dichter bij huis worden gezocht?

Schrijfster Suzanne Hazenberg is taalkundige en werkzaam als scenarioschrijver voor Goede tijde, slechte tijden bij Endemol. Haar vorige boeken ‘Obstructie’, ‘Eet’ en ‘Thriller’ werden lovend ontvangen.

Dit boek in de pers

Dreigende spanning is alom voelbaar. Beeldend en met een vlotte pen schetst Hazenberg het complexe leven van Ymke, die haar aangeslagen gezin hoopt vlot te trekken en ook haar eigen leven wil oppakken. Het gemis van haar (ex-)man is oprecht, net als de weerstand die ze voelt ten aanzien van haar ontspoorde zoon. Leuk bedacht: een thrillerauteur die over een thrillerauteur schrijft die zelf in een thriller belandt.  
LEIDSCH DAGBLAD  

Hazenberg geeft een leuk en tamelijk realistisch inkijkje in de Nederlandse thrillerwereld.  
VN'S DETECTIVE & THRILLERGIDS  

Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over schrijverschap
  • thrillers over moord

Details:

Auteur(s)Suzanne Hazenberg
UitgeverijAmbo|Anthos
ISBN9789026329258
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's255
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1581 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten