De derde stem-   eReader eBook

Cilla Börjlind, Rolf Börjlind • eBook eci.be lezers

€ 7,99

Direct downloaden

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De blinde assistente van een messenwerper wordt levenloos aangetroffen in een park in Marseille. Ze is de ex van een goede vriend van Tom Stilton, en samen onderzoeken ze haar dood.

Intussen wordt in Stockholm het lijk van douanebeambte Bengt Sahlmann aangetroffen. Er is gepoogd het op zelfmoord te laten lijken, maar dat is overduidelijk niet het geval en de politie legt onmiddellijk de link met een grote drugsvangst van de douane. De zaak belandt op het bureau van Mette Olsäter, die het team leidt dat een grote internationale drugszwendel onderzoekt.

Olivia Rönning is terug uit Mexico en raakt bij toeval betrokken bij de zaak-Sahlmann. Ze kiest daarin - hoe kan het ook anders - een heel andere weg dan het team van Mette Olsäter en komt zo op het spoor van de moordenaar. Maar die weet op zijn beurt inmiddels ook wie Olivia is...

Dit boek in de pers

Het verhaal klopt van begin tot einde: plot, stijl en personages. Zo hoort het!  
Vrij Nederland  


Reviews & recensies

De ijzersterke opvolger van Springvloed

De derde stem is het tweede boek in de verslavende Rönning & Stilton-serie. De blinde assistente van een messenwerper wordt levenloos aangetroffen in een park in Marseille. Stilton en één van zijn beste vrienden gaan op onderzoek uit. Intussen raakt Olivia Rönning per toeval betrokken bij het onderzoek naar de dood van een douanebeambte die gelinkt lijkt met een grote drugsvangst. Ze komt op het spoor van de moordenaar, maar die weet haar intussen ook te vinden … Cilla & Rolf Börjlind bewijzen met dit boek opnieuw dat ze als geen ander weten hoe ze met een spannend verhaal de lezer aan de bladzijden gekluisterd moeten houden. De spannende ontknoping maakt je nieuwsgierig naar het vervolg.

Bekijk alle reviews van Sander Verheijen | Crimezone 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • detectives over Zweden
  • zachte taal, harde misdaad

Details:

Auteur(s)Cilla Börjlind, Rolf Börjlind
UitgeverijA.W. Bruna Uitgevers
Vertaler(s)Corry van Bree
ISBN9789044969177
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's341
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1131 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieRönning & Stilton
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten