De dochter-   eReader eBook

Jessica Durlacher • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

De dochter is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Max Lipschitz ontmoet de Sabine Edelstein bij een rondleiding in het Anne Frankhuis. Vanaf dat moment horen ze bij elkaar, tot zij schijnbaar zonder aanleiding verdwijnt. Vijftien jaar later ziet hij haar terug in gezelschap van Sam Zaidenweber, een gevierd studiobaas uit Hollywood.

Tussen Max en Sabine ontstaat opnieuw een verhouding, maar nog steeds is er die geheimzinnigheid die Max verwart. Pas als hij de biografie van Sam leest, valt alles op zijn plaats. `Ik stevende af op antwoorden die ik al meer dan vijftien jaar zocht. Ik had alleen de vragen niet geweten.
Thema's als schuld, schaamte, verraad, het onbespreekbare verleden komen aan bod in deze spannende en ingenieuze roman.

Dit boek in de pers

Met De dochter slaagt Jessica Durlacher erin om van een onaannemelijk melodrama een geloofwaardige tragedie te maken. Ze beschikt over de gedreven, vaardige pen die een ware verteller nodig heeft.  
NRC  

Een spannend verhaal, knap geconstrueerd en bijna filmisch in elkaar gezet.  
De Telegraaf  

Met grote virtuositeit wordt een gecompliceerde geschiedenis verteld over slachtoffers en daders, schuld, bedrog en het verlangen naar voorbeelden en helden.  
FRANKFURTER ALGEMEINE  

Details:

Auteur(s)Jessica Durlacher
UitgeverijBezige Bij, De
ISBN9789023463382
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's280
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte721 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten