De dochter van de imker-   eReader eBook

Santa Montefiore • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

De dochter van de imker is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

1937. De jonge Grace Hamblin trouwt met haar jeugdliefde Freddie, maar intussen koestert ze heimelijk een vurige liefde voor een knappe aristocraat van wie ze weet dat hij nooit van haar zal zijn. Als Freddie acht jaar later uit de oorlog terugkeert als een gebroken man die bovendien een groot geheim met zich meedraagt, loopt het huwelijk stuk.1973. Trixie Valentine is verliefd op Jasper, zanger van een Britse rockband die de zomer doorbrengt op het kleine eilandje bij de kust van Cape Cod waar Trixie is opgegroeid. Gefrustreerd door haar beschermde, geïsoleerde jeugd vat Trixie het plan op er na de zomer vandoor te gaan met haar geliefde. Ze wil niet zo worden als haar moeder Grace, die sinds ze haar man Freddie heeft verlaten tuiniert voor de rijkere eilandbewoners. Ze snapt niets van haar moeders obsessie met bijen en verlangt naar een groots en meeslepend leven. Tot ze erachter komt dat de zwijgzame Grace een pijnlijk verleden met zich meedraagt…

Dit boek in de pers

Bijna vierhonderd paginas zwijmelliteratuur voor op het strand.  
AD WEEKEND  


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Er is altijd liefde na liefde. Een hartverwarmende roman!

Grace - die verbitterd is achtergebleven na een ongelukkig huwelijk - houdt zich op het eilandje Tekannasset bezig met haar bijen en het aanleggen van tuinen voor de rijke bewoners. Haar dochter Trixie is ambitieuzer dan dat. Ze wil de wijde wereld in, op zoek naar een groots en meeslepend leven. Maar dan ontdekt ze de reden van haar moeders zwijgzame bestaan tussen de bijen... De liefde en de natuur zijn Montefiores favoriete thema's. Het is een succescombinatie die altijd werkt, dat bewees ze al in haar eerdere bestsellers De Franse tuinman en De Vuurtoren van Connemara. Ook in deze roman ontspinnen de romantische intriges zich tegen de poëtische achtergrond van het eiland, waar de bijen onophoudelijk zoemen. De dialogen zijn levensecht, de stilte tussen moeder en dochter overheerst op een pijnlijke manier het eerste deel van het boek. Maar ook dat is Montefiore: naarmate het verhaal vordert, vinden moeder en dochter elkaar weer en ontdekken ze dat ze allebei hetzelfde verdriet delen. Een hartverwarmende roman over hoe er altijd liefde na liefde is.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over geheimen
  • lekker leesvoer

Details:

Auteur(s)Santa Montefiore
UitgeverijBoekerij
Vertaler(s)Erica Feberwee
ISBN9789460239328
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's193
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte445 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten