De Dochter Van De Parfumeur-   eReader eBook

Cristina Caboni • eBook

€ 8,99

Direct downloaden

De Dochter Van De Parfumeur is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Als Elena Rossini haar vriend betrapt met een ander, verliest ze haar vertrouwen in de liefde. Ze vlucht naar Parijs en gaat aan de slag in de bekende parfumerie Narcissus, waar nog op traditionele wijze parfum wordt gemaakt. Elena komt uit een familie van bekende parfumeurs. Ze heeft het talent van de vrouwen in haar familie geërfd en weet parfums te creëren waar iedereen naar verlangt. Ook al lijkt ze het geluk weer te vinden, toch blijft het verleden haar achtervolgen. Haar ontmoeting met Cail lijkt alles plotseling te veranderen. Kan hij Elenas wonden genezen en haar hart veroveren? En kan Elena haar twijfels en wantrouwen voorgoed laten rusten en gelukkig worden met Cail? Voor liefhebbers van Santa Montefiore.

Dit boek in de pers

Een verrassende roman, een hommage aan de italiaanse cultuur met een vleugje Parijs.  
VANITY FAIR  


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Een feelgoodroman die dieper gaat dan je aanvankelijk vermoedt

Gelukkig niet zo’n mierzoete roman, zoals de titel misschien doet verwachten. Ik kan zelfs zeggen dat het boek een verrassende diepgang bevat. Dit heeft vooral te maken met de voorliefde van de auteur voor parfum. Je leert wat over hoe parfum traditioneel wordt gemaakt en wat verschillende geuren kunnen betekenen. Natuurlijk gaat het niet alleen over parfum. Het is enkel het decor voor een mooi romantisch verhaal met in de hoofdrol Elena. Haar vertrouwen in de liefde wordt op de proef gesteld als haar vriend vreemdgaat. Ze vertrekt naar Parijs waar ze aan de slag gaat bij een Parfumhuis. Ze loopt haar buurman tegen het lijf die ook getekend is door wat hij heeft meegemaakt in zijn leven. Ik denk dat ik niet teveel verklap als ik zeg dat daar een liefdesrelatie ontstaat. Toch? Het gaat tenslotte om de reis en niet om de bestemming! En die reis zit vol drama, verdriet en liefde en natuurlijk parfum. Het is een heel plezierige reis die zorgt voor prettig leesvoer!

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • Italiaanse auteurs
  • romans over de liefde

Details:

Auteur(s)Cristina Caboni
UitgeverijXander Uitgevers
Vertaler(s)Textcase Utrecht
ISBN9789401603393
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's326
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte2563 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten