De dode dichter-   eReader eBook

Loek Kessels • eBook

€ 9,50

Direct downloaden

De dode dichter is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Als haar man Ron volhardt in zijn ontrouw, rest Anthea niets anders dan van hem te scheiden. Maar daarmee is het contact tussen hen niet voorbij. Ron weigert halsstarrig zijn alimentatieplicht na te komen en bij te dragen aan de studiefinanciering van hun dochter. Er blijft maar één ding voor Anthea over en zij besluit haar ex in zijn nieuwe vaderland Spanje op te zoeken om hem te dwingen te betalen. Zij denkt over genoeg gegevens uit zijn duistere verleden te beschikken om hem met de onthulling ervan te kunnen chanteren. Haar plan wordt echter op de eerste dag na haar aankomst al volledig doorkruist door de moord op haar ex. Anthea weet niet tot wie ze zich kan wenden om hulp wanneer zij door de politie wordt verhoord over haar aanwezigheid. Wie kan zij vertrouwen: de hulpvaardige Denise, de nieuwe vrouw van Ron, of Ferry, die zegt als vriend altijd voor haar klaar te staan? En welke rol spelen Rainer, de instructeur, en zijn amazone Elke? Geheel alleen in een vreemde omgeving voelt Anthea zich met de dag meer bedreigd en neemt haar onzekerheid toe.

Evenals in De weduwenheuvel weet Loek Kessels ook in deze thriller de spanning vast te houden en op te voeren tot de laatste bladzijde.

Er zijn nog geen reviews voor dit boek

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

Auteur(s)Loek Kessels
UitgeverijAmbitium
ISBN9789400825642
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's336
Verschijningsdatum
Formaat
ePub
ePub is een open standaard formaat voor eBooks. Dit formaat wordt door praktisch alle e-readers en e-reader apps op tablets behalve de Amazon Kindle ondersteund.
Bestandsgrootte644 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten