De donkere broederschap-   eReader eBook

Luke Scull • eBook eci.be lezers

€ 4,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 4 dagen geleden.

De donkere broederschap is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Het verschil tussen een held en een schurk zit hem in hoe goed je bent in het verhullen van wat je doet. Maar dit is het Tijdperk van de Ondergang en hier zijn geen helden De goden zijn verslagen. Ze liggen levenloos verspreid over de wereld op ondoordringbare plekken waar ze ruwe magie lekken. Magie die door de nieuwe machthebbers wordt gebruikt om de bevolking te onderdrukken. Toch wordt er weerstand geboden aan de tirannie. Als twee mannen een jonge rebel redden, is dat het begin van een onwaarschijnlijk gezelschap. Een gezelschap bestaande uit zelfingenomen vogelvrijen, gehavende ketters en amorele huursoldaten. Een donker broederschap.

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Grimmige, rauwe fantasy – keihard en keigoed

De donkere broederschap is het eerste deel van een rauwe fantasytrilogie. Bruut, gewelddadig, maar oh zo goed. Cole is voorbestemd om de oppermagiër Salasar, die zijn land met ijzeren vuist regeert, om te brengen met zijn magische dolk. Hij krijgt de missie om samen met een bijeen geraapt team een groot magiereservoir te vernietigen. Dit is het begin van een verrassende broederschap en een bijzonder verhaal. Schrijver Luke Scull heeft duidelijk veel liefde en werk gestoken in de wereld van De donkere broederschap. Dit biedt het boek veel diepgang en stelt de lezer in staat zich echt te verliezen in het verhaal. Het begin van een heerlijke fantasyserie die een beetje doet denken aan Game of Thrones – ik kan niet wachten tot de volgende uitkomt!

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Luke Scull
UitgeverijBoekerij
Vertaler(s)Inge Pieters
ISBN9789460236884
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's452
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1276 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieDe donkere broederschap-trilogie
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten