De duivel draagt het licht-   eReader eBook

Karin Fossum • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 5 dagen geleden.

De duivel draagt het licht is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Zipp en Andreas vervelen zich. Ze hebben geen geld maar wel dorst. Ze beroven een vrouw op straat, waarbij haar kinderwagen omvalt en de baby op de grond klettert. Daarna volgen ze een oude vrouw naar haar woning, maar tijdens de overval valt Andreas in de kelder, breekt zijn rug en vanaf dat moment is hij volledig afhankelijk van haar. De vrouw, Irma Funder, is altijd ondergeschikt geweest aan haar man en zoon en geniet van haar macht over Andreas.
Inspecteur Konrad Sejer en zijn collega Jacob Skarre onderzoeken zowel de vermissing van de jongeman als de dood van de baby uit de kinderwagen, maar zien geen verband. Totdat een bloedstollende waarheid zich ontvouwt.

Dit boek in de pers

Een knappe spanningsopbouw met enkele verrassende wendingen. En een volstrekt normale politie-inspecteur, met zijn eigen twijfels en problemen. Een absolute aanrader!  
Hebban.nl  

Details:

Auteur(s)Karin Fossum
UitgeverijUitgeverij Marmer
Vertaler(s)Annemarie Smit
ISBN9789460688072
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's185
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte965 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieKonrad Sejer
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten