De geheime tuin-   eReader eBook

Toni Coppers • eBook

€ 12,99

Direct downloaden

De geheime tuin is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Een paar keer per maand bezocht Helena Vaels haar eigen graf.' Zo begint de nieuwe, veelbelovende thriller van Toni Coppers.

Restauratrice Helena Vaels komt op raadselachtige wijze om het leven. Zij was in een oud Brussels kerkje bezig met het schoonmaken van een middelmatig heiligenleven. Liese Meerhout ontdekt dat het werk deel uitmaakt van een prestigieuze tentoonstelling van de EU. Wat haar nog meer verbaast, is dat het relatief onbeduidende schilderij onderwerp is geweest van verhitte debatten.

En wat is de link met de moord op de drankzuchtige, aan lagerwal geraakte kunstschilder Pim Hendrickx? Helemaal ingewikkeld wordt het wanneer de politie het lijk vindt van de politicus die betrokken was bij de samenstelling van de expositie. De veelvuldige moorden en de talloze losse eindjes zijn een ware nachtmerrie voor Liese en haar collega's. Bij elke stap die zij zetten, lijken ze verder weg te zakken in het drijfzand.

Een schitterende thriller, met veel gevoel en aandacht voor detail geschreven. Toni Coppers bevestigt hiermee zijn unieke talent.

Dit boek in de pers

Wat een schrijver!  
TOM LENAERTS  

Liese is 'n heerlijke vrouw: haar twijfels, haar onzekerheid en tezelfdertijd die panache en persoonlijkheid. Ze is mijn type! Geweldig werk, kortom.  
MARCEL VANTHILT  

Details:

Auteur(s)Toni Coppers
UitgeverijManteau Thriller
ISBN9789460411236
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's304
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte316 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieLiese Meerhout
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten