De Geheugenman-   eReader eBook

David Baldacci • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

De Geheugenman is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Sinds hij bij een footballwedstrijd een harde klap tegen zijn hoofd kreeg, heeft politierechercheur Amos Decker een perfect geheugen ontwikkeld. Wanneer Decker op een nacht thuiskomt van een stakeout, vindt hij de lichamen van zijn vrouw, dochtertje en zwager. Vermoord. Wie de dader is, blijft in de weken en maanden daarna een raadsel. Totdat een jaar later een man zichzelf aangeeft. Decker is vastbesloten om uit te zoeken wat er die vreselijke nacht precies is gebeurd, maar de waarheid is erger dan hij ooit voor mogelijk had gehouden…

Dit boek in de pers

Met veel fantasie én psychologie weet Baldacci Amos Decker als een weliswaar gedeukt, maar ook aandoenlijk personage neer te zetten.  
Knack  

De geheugenman leest natuurlijk als een trein. Baldacci is niet voor niets een bestsellerauteur. Hij weet als geen ander hoe je de lezer in de greep neemt en meesleurt tot het einde.  
Hebban.nl  

De door het noodlot ernstig getroffen […] rechercheur […] blijkt […] over een zeldzame neurologische gave te beschikken: hyperthymesia. Dat zet hij ten volle in tijdens de schitterend beschreven , met bloed overgoten queeste naar een knettergekke seriemoordenaar.  
VN THRILLER & DETECTIVE GIDS  


Reviews & recensies

Een echte Baldacci zoals we hem kennen, meesterlijke karakters en vol spanning

Tijdens de allereerste footballwedstrijd waar hij aan meedoet als professioneel speler loopt Amos Decker een hersenbeschadiging op bij een frontale botsing met een tegenspeler. Daarmee is zijn carrière als profspeler al voorbij voordat die goed en wel begonnen is, maar hij krijgt er iets voor terug: een onfeilbaar geheugen. Vanaf dat moment onthoudt Decker alles, ook dingen die hij wil vergeten. Bijna twintig jaar na dato is Decker detective bij de politie, en zijn leven verandert opnieuw totaal als hij op een nacht bij thuiskomst zijn vrouw, dochter en zwager vermoord thuis aantreft. Zijn leven stort in, hij eindigt op straat en pas een jaar later zal hij de kans krijgen iets te weten te komen over wat zich heeft voltrokken op die rampzalige nacht, als er in zijn geboorteplaats iets afschuwelijks gebeurt… ‘De geheugenman’ is het eerste deel van een nieuwe Baldaccireeks die zowel lezers die niet zo bekend zijn met het werk van Baldacci, als de echte fans blijmaakt.

Bekijk alle reviews van Marike 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • detectives over privédetectives
  • mannelijke detectives en rechercheurs

Details:

Auteur(s)David Baldacci
UitgeverijA.W. Bruna Uitgevers
Vertaler(s)Jolanda Lindert Te
ISBN9789044972276
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's400
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1271 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieAmos Decker
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten