De geluksprofessor-   eReader eBook

Patrick van Hees • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Cuno Groen, professor aan Nyenrode, heeft bereikt wat hij wilde. Dacht hij. Maar als zijn promotie niet doorgaat, zijn vriendin hem inruilt voor een ander, en hij als succesvolle marketingexpert op zijn retour blijkt, stort zijn wereld in. Cuno vlucht naar Cambridge. In die eeuwenoude universiteitsstad die zoveel briljante geesten heeft voortgebracht, probeert hij het grote geheim van een gelukkig leven te vinden. Maar daarvoor moet hij tot in de diepste krochten van zijn eigen ziel afdalen.

 

De geluksprofessor is een meeslepende, ontroerende en vooral inspirerende roman die haarfijn de tijdgeest blootlegt. Hoe ver mag je gaan in de jacht naar geluk?


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Leer gelukkig te worden aan de hand van een intrigerend verhaal

Dit is echt een heel verrassend boek! Vanaf moment één was ik geboeid door het intrigerende verhaal en het spannende plot. Eerst denk je: dit is niet de afdeling psychologie, ik lees een thriller. Dan blijkt dat je vele wijze levenslessen in de loop van het verhaal krijgt. De Geluksprofessor is een verwende man, die denkt dat de wereld aan zijn voeten ligt, terwijl hij zich in z'n Porsche van de ene naar de andere afspraak spoedt. Dat wordt allemaal anders als hij eerst een promotie misloopt en daarna ook nog zijn vriendin kwijtraakt aan zijn baas. Zijn leven verandert er intens door. Hij besluit naar het oude Cambridge, een beroemde universiteitsstad in Engeland, te gaan om na te denken over hoe het nu verder moet met zijn leven. Vervolgens komt hij van het ene in het andere avontuur terecht. Ondertussen worden wij aan de hand genomen langs een pad naar geluk.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over geluk
  • romans over zingeving

Details:

Auteur(s)Patrick van Hees
UitgeverijBoekerij
ISBN9789402302967
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's219
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1295 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten