De geur van de maan-   eReader eBook

Patrick Conrad • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

De geur van de maan is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Zes mensen worden in Antwerpen professioneel afgemaakt met een kogel in het hoofd. Op het eerste gezicht hebben de slachtoffers niets met elkaar gemeen. Toch besluit commissaris Frank Van Sandt in de lokale Russische maffia te infiltreren. Het onderzoek kost hem zijn baan en leidt hem binnen in de bizarre wereld van Winter Wertheimer. Die asociale dandy teert op een royale erfenis en leidt een teruggetrokken bestaan, gewijd aan schoonheid. Na de dood van zijn moeder blijft Winter Wertheimer alleen met zijn secretaris achter in een renaissancewoning in de Antwerpse Keizerstraat. Daar beraamt hij een uitzichtloze kruistocht tegen vulgariteit en culturele verloedering. In De geur van de maan klinkt de echo van J.K. Huysmans en Brett Easton Ellis, maar de lezer hoort vooral de onweerstaanbare vertelstem van Patrick Conrad.

Dit boek in de pers

De geur van de maan is een spannende, filmische, politieroman. Conrad hekelt cynisch de destructieve kanten van schoonheid en glitter die kunnen leiden tot moord. Maar tegelijkertijd is het boek een ode aan de zoektocht naar schoonheid en een aanklacht tegen trivialiteit. Het is de tweespalt in de schrijver die zich soms macaber en agressief uitdrukt en soms fijnzinnig en melancholiek. De geur van de maan is geen doorsnee thriller.  
HEBBAN.NL  

Details:

Auteur(s)Patrick Conrad
UitgeverijDe Bezige Bij Antwerpen
ISBN9789460421655
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's304
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte772 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten