De grenzeloze-   eReader eBook

Jussi Adler-Olsen • eBook eci.be lezers

€ 5,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 3 dagen geleden.

De grenzeloze is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Wanneer rechercheur Carl Mørck tijdens zijn hazenslaapje in de kelder op het politiebureau in Kopenhagen wordt gebeld door een collega op het eiland Bornholm die hem een oude, onopgeloste zaak in de maag probeert te splitsen, wijst hij deze resoluut af. De consequenties daarvan zijn niet te overzien. Onder druk van zijn assistente Rose begint hij, als hoofd van de afdeling ‘onopgeloste zaken’ Q, toch aan het onderzoek. Zeventien jaar eerder verdween een jonge vrouw van haar school en werd dood teruggevonden, boven in een boom hangend. Mørck, nuchter als hij is, moet alles op alles zetten om deze raadselachtige zaak op te lossen. Terwijl oude kwesties en geheimen Carl, zijn collega’s Rose en Assad en de nieuwkomer Gordon onderuit dreigen te halen, worden zij op alle mogelijke manieren op de proef gesteld.

Jussi Adler-Olsens Serie Q-boeken bereiken stuk voor stuk de internationale bestsellerlijsten. Met De grenzeloze creëert hij een nieuw hoogtepunt in deze succesvolle, spannende reeks.

Dit boek in de pers

De beste in zijn genre. (...) Uitermate spannend.  
NRC  

De kracht van Adler Olsen is dat hij een stuwend verhaal weet neer te zetten. Hij sleurt je door de paginas.  
Het Parool  


Reviews & recensies

Opnieuw een meesterlijk werk  vol valkuilen en gevaren

Het nieuwe deel ‘De grenzeloze’ van Olsens Afdeling Q-reeks  is volgens de uitgever misschien wel de spannendste thriller van dit jaar. Als een oude zaak wordt heropend moet onze rechercheur Carl Mørck er tegen wil en dank aan geloven. De zaak draait om de dood van een jonge, zorgeloze vrouw die 17 jaar geleden verdween van school en opgehangen aan een boom werd teruggevonden. Mørck en zijn assistenten merken al snel dat zij op elke denkbare manier worden uitgedaagd en langzaamaan verstrikt raken in een compromisloze, duistere zaak vol valkuilen en gevaren. Wat Olsen feilloos lukt is jou ongemerkt het verhaal binnen lokken totdat je op grote diepte bent ingekapseld en er geen weg terug meer is…. En pas dan laat hij je los. Een huiveringwekkend genot.

Bekijk alle reviews van Marike 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • gruwelijke spanning uit Scandinavië
  • detectives over politiezaken

Details:

Auteur(s)Jussi Adler-Olsen
UitgeverijPrometheus
Vertaler(s)Kor de Vries
ISBN9789044628227
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's491
Verschijningsdatum
Formaat
ePub
ePub is een open standaard formaat voor eBooks. Dit formaat wordt door praktisch alle e-readers en e-reader apps op tablets behalve de Amazon Kindle ondersteund.
Bestandsgrootte2059 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieSerie Q
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten