De Grijze Jager 1 : Het toernooi van Gorlan-   eReader eBook

John Flanagan • eBook

€ 8,99

Direct downloaden

De Grijze Jager 1 : Het toernooi van Gorlan is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Het toernooi van Gorlan is het eerste deel van de serie ‘De Grijze Jager – De vroege jaren’ van John Flanagan. ‘De vroege jaren’ vertelt over de tijd dat Halt en Crowley, de beroemdste Grijze Jagers van het korps, nog jongemannen waren. De vroege jaren van de Grijze Jagers Voordat ze hun sporen verdiend hadden als de beroemdste Grijze Jagers van het land en als onvolprezen leiders van het Jagerkorps, waren de jonge Halt en Crowley al vastbesloten om de wereld te verbeteren. Het toernooi van Gorlan Het is in de tijd dat Morgarath nog baron van Gorlan is en volop kwaad en verderf zaait. Koning Oswald is aan het wegkwijnen. En als de geruchten waar zijn, veroorzaakt prins Duncan de nodige problemen in het noorden. Halt en Crowley gaan met hulp van oudgedienden van het korps op zoek naar prins Duncan én naar de waarheid. Ondertussen proberen de Jagers het korps in ere te herstellen. Kunnen zij het vertrouwen van het koninkrijk terugwinnen, of zal de sluwe Morgarath hen steeds te slim af zijn?

Reviews & recensies

Spannend, vol actie, avontuur en vaart: zo hebben jongeren het graag.

Goed nieuws voor de fans: de succesreeks 'de Grijze jager' heeft een vervolgreeks gekregen: 'De vroege jaren' die - je raadt het al - terugkeert naar de tijd dat Halt en Crowley nog jongemannen waren. Het verhaal speelt zich af in de middeleeuwen, een periode met ridders en de strijd tussen goed en kwaad die bij veel jongeren echt nog tot de verbeelding spreekt. Er zit veel actie en avontuur in het boek, dat vooruitgaat met een rotvaart. En zo hebben jongeren het graag!

Bekijk alle reviews van Maartje 


Details:

Auteur(s)John Flanagan
UitgeverijGottmer
Vertaler(s)Laurent Corneille
ISBN9789025760984
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's311
LeeftijdsindicatieVanaf 10 jaar
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte2038 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieDe Grijze Jager - De vroege jaren
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten