De Grijze Jager 2 - De Brandende Brug-   eReader eBook

John Flanagan • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

De Grijze Jager 2 - De Brandende Brug is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Voor de fans van The Lord of the Rings en Harry Potter. Terwijl men zich in het koninkrijk van Araluen voorbereidt op de oorlog tegen Morgarath, vergezellen Will en Arnaut de Grijze Jager Gilan op een missie naar Celtica. De dorpen in Celtica blijken uitgestorven te zijn. Alleen het uitgehongerde meisje Evanlyn kan hun vertellen waarom: Morgarath heeft zijn leger van Wargals gestuurd om de Celten te onderwerpen. Gilan keert direct huiswaarts om dit nieuws aan de koning over te brengen. Intussen ontdekken Will, Arnaut en Evanlyn de werkelijke redenen van Morgaraths handelen: alles wijst op een verrassingsaanval op het koninkrijk. Zullen de vrienden dit onheil weten te voorkomen? De Brandende Brug is het tweede deel in een spannende serie over Will en zijn vrienden van Kasteel Redmont. Eerder verscheen De Ruïnes van Gorlan.

Dit boek in de pers

Wie begonnen is met deel 1 en 2 is bevriend geraakt met Will en zijn vrienden en wil verder lezen!  
MRFINNY.NL  

Een leuk avonturenverhaal over vriendschap, dapperheid en opgroeien. […] De wereld die John Flanagan creëert is erg mooi en levendig.  
FANTASYWERELD.NL  

Details:

Auteur(s)John Flanagan
UitgeverijGottmer
ISBN9789025747039
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's288
LeeftijdsindicatieVanaf 10 jaar
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte557 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieDe Grijze Jager
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten