De groene overmacht-   eReader eBook

Maarten 't Hart • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 5 dagen geleden.

De groene overmacht is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

*In de tuinliteratuur is dit schuddebuikende boek een unicum. – Vrij Nederland In De groene overmacht doet Maarten ’t Hart verslag van zijn pogingen om eetbare gewassen te kweken. Op de vette klei blijkt dit een loodzware opgave. De hegemonie over elke vierkante meter grond dient hij voortdurend te betwisten met de onophoudelijk oprukkende brandnetels, vlieren, bramen en de alles overwoekerende haagwindes. De vogels stelen zijn bessen en verorberen zijn appels. De slakken decimeren zijn Chinese kolen en slaplanten, terwijl onder de grond de veenmollen de wortels van zijn jonge aanplant vernietigen. Hij delft derhalve voortdurend het onderspit, maar gaat desondanks blij- en manmoedig verder.

Dit boek in de pers

In de tuinliteratuur is dit schuddebuikende boek een unicum.  
Vrij Nederland  


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Je eigen groentebalkon!

Er komt best veel kijken bij een groentetuintje. Het is toch iets waar je dagelijks mee bezig bent, en zodoende ook een beetje verstand van moet hebben. Ik vind tuinieren heerlijk, maar hulp heb ik zeker nodig. Dit boekje is een geweldige leidraad. Aan een balkon heb je genoeg. Alles wat je nodig hebt, wordt beschreven: van potgrond tot het bijhouden van een tros tomaten die bijna rijp is. Ik heb zo ontzettend veel geld bespaard, en de zelfgemaakte groenten zijn nog lekkerder dan gekochte ook. Misschien omdat er ook een beetje liefde van mij inzit. Een aanrader!

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Maarten 't Hart
UitgeverijDe Arbeiderspers
ISBN9789029576727
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte990 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten