De Grote Paddenstoelengids Gids Voor Onderweg-   eReader eBook

Ewald Gerhardt • eBook

€ 12,99

Direct downloaden

De Grote Paddenstoelengids Gids Voor Onderweg is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Dit e-book is NIET geschikt voor zwart-wit e-readers. Dit is de paddenstoelengids bij uitstek! Maar liefst 1000 soorten staan beschreven en in kleur afgebeeld. Bovendien worden nog eens 200 soorten met hun voornaamste kenmerken vermeld. Alle paddenstoelen zijn in groepen gerangschikt, elk met hun eigen symbool bovenaan de pagina,waardoor het zoeken zeer eenvoudig is. Er wordt ook melding gemaakt van de verspreiding, standplaats en zeldzaamheid. Bovendien wordt er ook aangegeven of het een giftige of eetbare paddenstoel is en wordt er gewaarschuwd voor mogelijke verwarring met giftige soorten. Deze uitgave kwam tot stand in samenwerking met Natuurmonumenten. http://www.natuurmonumenten.nl/

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Meer dan 1000 paddenstoelen uitgebreid behandeld

Die mooie zwammetjes die ik tijdens mijn lange wandelingen veelvuldig tegenkom zijn niet langer een mysterie! In deze ongelooflijk uitgebreide gids komen ze namelijk allemaal (in ieder geval absoluut alle Nederlandse paddenstoelen) aan bod. Met 720 pagina's bomvol informatie is dit ongetwijfeld de beste paddenstoelengids op de markt: bijna elke behandelde paddenstoel (wel 1000 soorten) krijgt een heldere kleurenfoto, waarop hun kenmerken gemakkelijk te bespeuren zijn: zowel verspreiding en standplaats als zeldzaamheid en giftigheid worden daarnaast nog eens besproken. Ik kan geen betere en uitgebreidere gids bedenken dan deze - een topper!

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Details:

Auteur(s)Ewald Gerhardt
UitgeverijTirion Natuur
ISBN9789052109251
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte193944 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten