De handel in emotionele goederen-   eReader eBook

Maarten Inghels • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

De handel in emotionele goederen is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Luukas Kolibri ruimt de bezittingen van de doden op. Als je sterft, dan komt hij je spullen ophalen. Zijn beroep: handelaar in emotionele goederen. Een man gesteld op orde en netheid. Wanneer echter zijn eigen geliefde overlijdt, zinkt Luukas zelf weg in de onoverzichtelijke berg bezittingen die ze achterliet. Krampachtig probeert hij haar relicten te vergaren. Die obsessie dreigt hem fataal te worden.

Maarten Inghels (1988) is dichter, schrijver en coördinator van de Eenzame Uitvaart in Antwerpen. Eind 2008 verscheen zijn poëziedebuut Tumult in de Sandwich-reeks onder redactie van Gerrit Komrij. Zijn tweede bundel, Waakzaam, verscheen in 2011. Voor beide bundels stapelden de lovende recensies zich op en zijn gedichten werden vertaald in het Engels, Duits, Arabisch en Spaans. Zie www.maarteninghels.be.

Er zijn nog geen reviews voor dit boek

Schrijf een review en maak kans op € 50

Schrijf een review

Details:

Auteur(s)Maarten Inghels
UitgeverijDe Bezige Bij Antwerpen
ISBN9789460422003
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's149
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte809 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten