De hemel in kaart-   eReader eBook

Eben Alexander • eBook

€ 13,99

Direct downloaden

De hemel in kaart is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Is er leven na dit leven?

Eben Alexander, auteur van de #1 New York Times-bestseller Na dit leven, brengt in De hemel in kaart oude sages en hedendaagse wetenschappers samen met de verhalen van â gewoneâ mensen die, net als hijzelf, een diep spirituele ervaring hebben gehad.

Na het verschijnen van Na dit leven waren er mensen die Eben Alexanders bijna-doodervaring afdeden als onmogelijk. Maar er waren nog veel meer lezers die hem schreven dat zijn verhaal hen diep raakte, op allerlei vlakken. In De hemel in kaart deelt Eben enkele van de verhalen die hem zijn verteld, en linkt deze aan wat de grote spirituele tradities, wereldreligies en filosofen op de wereld ons vertellen over de reis van de ziel.

Dit boek in de pers

Inspirerende verhalen over bijna-doodervaringen.  
PLUS MAGAZINE  


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

De wetenschap en spiritualiteit omarmen elkaar in dit ontroerende onderzoek

'De hemel in kaart' is niet los te zien van haar voorganger 'Na dit leven'. Daarin beschreef de neurochirurg Eben Alexander zijn bijna-doodervaring die op hem een groots spiritueel litteken achterliet. Het boek maakte over de hele wereld diepe indruk! Vooral omdat Alexander, een hoogopgeleide wetenschapper, spiritualiteit leek te verkiezen boven pure wetenschap. In 'De hemel in kaart' probeert hij juist de verbinding tussen wetenschap en spiritualiteit vast te leggen. Dit doet hij door op toegankelijke en zeker ook ontroerende wijze verhalen van doodnormale mensen die ook een bijna-doodervaring hebben gehad te linken aan religie, filosofie, spirituele praktijken en - natuurlijk - de wetenschap. 'De hemel in kaart' raakt je en ontroert je tot in het diepste van je ziel, want daarin overheerst de vraag: is er leven na de dood?

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • boeken over bijna-doodervaringen
  • ontspannende non-fictie

Details:

Auteur(s)Eben Alexander
UitgeverijLev.
Vertaler(s)Fabe Bosboom
ISBN9789044971590
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's146
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte836 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten