De hobbit-   eReader eBook

J. R. R. Tolkien • eBook

€ 11,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 17 uur geleden.

De hobbit is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Dit is het verhaal van een Balings die wél een avontuur beleefde en tegen wil en dank volkomen onverwachte dingen deed en zei. Hij mag dan misschien het respect van zijn buren verloren hebben, maar... welnu, je zult zien of hij er uiteindelijk beter van werd.

Bilbo Balings is een hobbit die geniet van zijn comfortabele, ambitieloze leven. Hij moet er niet aan denken om een reis te ondernemen die verder gaat dan de voorraadkamer van zijn hobbithol onder De Heuvel. Maar zijn geluk wordt verstoord als de tovenaar Gandalf met dertien dwergen op zijn stoep staat om hem mee te nemen op een ongewis avontuur. Ze zijn uit op de schat van Smaug de Verschrikkelijke, een immense en hoogst gevaarlijke draak. Maar ze zijn niet de enigen...

Deze speciale editie van De hobbit bevat illustraties van de hand van Tolkien zelf, alsmede een voorwoord van zijn zoon Christopher Tolkien uit 1987, dat hij schreef om de 50ste verjaardag van De hobbit in de Engelse taal te vieren.


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

De befaamde klassieker in een heel mooi jasje

Deze uitgave van De Hobbit is schitterend. Met een prachtige prent uit de film op de kaft word je het boek binnengetrokken en kun je beginnen aan een van de grootste avonturen ooit. Bilbo, een Hobbit uit de Gouw, wordt door tovenaar Gandalf toegevoegd aan een doldwaas gezelschap dwergen. Dit ongewone team heeft de opdracht om hun bezittingen van de gemene draak Smaug terug te stelen. De Hobbit is een klassieker, een schitterend werk van de grote meester J.R.R. Tolkien. Het is de voorganger van In de ban van de ring, en net zo mooi. Een meesterwerk dat de eeuwen zal doorstaan.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • young adult boeken over queestes
  • boeken over schatzoeken

Details:

Auteur(s)J. R. R. Tolkien
UitgeverijBoekerij
Vertaler(s)Renée Vink
ISBN9789402306538
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte4193 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieZwarte Serie
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten