De jongen die terugkeerde-   eReader eBook

Christoffer Carlsson • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

De jongen die terugkeerde is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

David besluit om de zomervakantie bij zijn jeugdvrienden in zijn geboortedorp Dalen door te brengen. Ze weten niet goed wat ze met hun leven moeten en halen nachten door met eten, drinken, vrijen, praten, lachen en het plegen van inbraken. De buit wordt verzameld in het verlaten huis in het bos, waar ze ook al hun vrije uren slijten. Voor David staat het huis echter niet voor vrijheid. Integendeel: de beklemming die hij er voelt wordt met de dag groter. Zeker als blijkt dat zijn vrienden meer in hun schild voeren. Wat is er werkelijk aan de hand bij het huis?

Dit boek in de pers

Christoffer Carlsson valt op. Hij bouwt heel rustig en methodisch een spannende en koortsige stemming op, waardoor je in en uit een nachtmerrie glijdt.  
SUNDVALLS TIDNING  

Aanvankelijk is De jongen die terugkeerde een coming of age-thriller (…) Op een gegeven moment kiest Carlsson voor de toon van een misdaadverhaal.  
VN'S DETECTIVE & THRILLERGIDS  

Details:

Auteur(s)Christoffer Carlsson
UitgeverijDe Geus
Vertaler(s)Rory Kraakman
ISBN9789044522778
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's312
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1116 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten