De kick van feedback-   eReader eBook

Eeke Dijkstra, Jurriaan Dolman • eBook

€ 16,99

Direct downloaden

De kick van feedback is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Iedereen die samenwerkt met andere mensen heeft met feedback te maken. Het geven en ontvangen van feedback is niet altijd even makkelijk en kan ook heel spannend zijn. Maar als het goed gaat, kan feedback je een kick geven. Je merkt dan dat je zelf de samenwerking met anderen kunt verbeteren en bovendien je eigen ontwikkeling een boost kan geven. De kick van feedback laat je zien hoe je ervoor kunt zorgen dat je feedbackgesprekken effectief kunt laten verlopen door zelf op een goede manier feedback te geven, maar ook op een goede manier feedback in ontvangst te nemen.

Dit boek geeft je antwoord op onder andere de volgende vragen: - Hoe voorkom je dat anderen zich aangevallen voelen als je feedback geeft? - Hoe spreek je een collega aan die zijn afspraken niet nakomt? - Hoe verbeter je de samenwerking met anderen door open te communiceren? - Hoe kun je beter omgaan met feedback zonder dat je emoties je daarbij in de weg zitten? - Hoe voorkom je dat je feedback te persoonlijk opvat waardoor het je niet verder helpt? - Hoe haal je meer uit de feedback van anderen zodat het je helpt je verder te ontwikkelen?

Kortom, dit boek biedt je niet alleen praktische handvatten om een feedbackgesprek vorm te geven, maar ook middelen om voor jezelf en anderen de drempel tot het uitwisselen van feedback te verlagen.

Details:

Auteur(s)Eeke Dijkstra, Jurriaan Dolman
UitgeverijVan Duuren Management
ISBN9789089650870
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's140
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte835 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten