De kinderhater-   eReader eBook

Guido den Aantrekker • eBook

€ 12,99

Direct downloaden

De kinderhater is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Journalist Tycho Ittervoort begeeft zich als nieuwsjager voor een schandaalblad in het opportunistische showbizz- en societywereldje. Hij leeft voor zijn vak; zijn enige doel is het scoren van spraakmakende scoops. Een privéleven kent hij niet. Minnaressen komen en gaan, en kinderen: hij gruwt ervan. Dan ontmoet hij de bijzondere Faye. Er is echter één probleem: Faye heeft een zoontje van zes. Maar ondanks zijn afkeer van het gezinsbestaan valt hij onherroepelijk voor haar. Niet lang daarna raakt Faye zwanger. Net op het moment dat Tycho zich een voorstelling kan maken van een leven als vader, gaat het mis - hun baby komt dood ter wereld.

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Het mooiste compliment: ontroering

Er was eens een journalist van een roddelblad, waar ik het niet zo op had. Guido den Aantrekker. Toen hij mij een keer interviewde over mijn betrokkenheid bij Stichting Aap, bleek hij best mee te vallen. Hij kwam goed voorbereid op onze afspraak, het was een leuk interview en het artikel dat hij schreef, stond als een huis. En ja, toen mocht ik hem. Ik was dan ook bovengemiddeld nieuwsgierig naar zijn debuutroman. De Kinderhater geeft je een fijn inkijkje in de wereld van de roddeljournalistiek, je begrijpt waarom deze man niets met kinderen heeft, en je verandert met hem mee in de man die zich overgeeft aan de allesomvattende liefde. Moest ik eerst nog stiekem gniffelen over zijn onverschrokken schrijfstijl en niets en niemand ontziende ontboezemingen; er kwam al gauw een extra dimensie bij in het boek, waarbij mijn gegniffel overging in betrokkenheid, herkenning zelfs, en, het mooiste compliment: ontroering.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • romans over vaderschap
  • romans

Details:

Auteur(s)Guido den Aantrekker
UitgeverijNijgh & Van Ditmar
ISBN9789038898995
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's275
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte965 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten