De kleine Covey-   eReader eBook

Ben Tiggelaar, Jan Kuipers • eBook

€ 6,99

Direct downloaden

De kleine Covey is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De zeven eigenschappen is al 25 jaar een klassieker. Het is het perfecte boek voor mensen die meer sturing aan hun leven willen geven. Of je nu betere keuzes wilt maken, jezelf en anderen beter wilt begrijpen of weerbaarder wilt worden in deze hectische tijden. Covey-kenners Jan Kuipers en Ben Tiggelaar brengen een heldere samenvatting van dit meesterwerk, zodat je een eerste stap kunt zetten naar een leven met meer grip en succes. ‘Covey leert de lezer in de eerste plaats naar zichzelf te kijken als onderdeel van een groter geheel: werk, gezin en gemeenschap.’ – NRC Handelsblad JAN KUIPERS is directeur van FranklinCovey Benelux.BEN TIGGELAAR is trainer en gedragswetenschapper. Stephen R. Covey over Jan Kuipers: ‘Jan heeft mijn gedachtegoed toegankelijk gemaakt voor het Nederlandstalige publiek, met veel zorg en integriteit. Hij heeft het inzicht van een opinieleider en de praktische insteek van een leermeester.’ Stephen R. Covey over Ben Tiggelaar: ‘Ben Tiggelaar is oprecht betrokken bij onze uitdagingen in het worden van betere leiders, in het veranderen van ons leven en in het leveren van een echte bijdrage.’

Dit boek in de pers

Covey leert de lezer in de eerste plaats naar zichzelf te kijken als onderdeel van een groter geheel: werk, gezin en gemeenschap  
NRC  

Prima samenvatting van Coveys meesterwerk. Wijsheid in zakformaat.  
Reformatorisch Dagblad  


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Een aanrader voor iedereen die meer grip wil op het leven, succesvoller wil zijn en intensiever wil genieten van vriendschappen en relaties.

'De kleine Covey' is een verkorte versie van 'De zeven eigenschappen van effectief leiderschap' van Stephen R. Covey dat in 1990 verscheen en direct een standaardwerk werd. Managers over de hele wereld hebben het boek omhelsd, maar die zeven eigenschappen zijn ook goed toe te passen op persoonlijk vlak, in relaties en vriendschappen. Covey-kenners Jan Kuipers en Ben Tiggelaar hebben het originele werk van Covey op zeer heldere wijze samengevat. Het boek is daardoor een stuk toegankelijker geworden. Om meer grip op je leven te krijgen, de juiste keuzes wilt maken of anderen beter wilt begrijpen is dit werk dé basis waar je mee wilt beginnen. De zeven eigenschappen worden op zo'n manier toegelicht dat je zelf aan de slag kan om succesvoller te worden, een betere leider te zijn en zowel op het werk als privé weerbaarder te zijn. Het leest daardoor ook makkelijker dan het origineel, en het is in deze vorm ook meer een handleiding dan een naslagwerk. Een aanrader voor iedereen die meer grip wil op het leven, succesvoller wil zijn en intensiever wil genieten van vriendschappen en relaties.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • serieuze boeken over persoonlijke ontwikkeling
  • leerzame boeken

Details:

Auteur(s)Ben Tiggelaar, Jan Kuipers
UitgeverijBusiness Contact
ISBN9789047009030
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's54
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte503 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten