De klokkenluider-   eReader eBook

John Grisham • eBook eci.be lezers

€ 7,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 7 uur geleden.

De klokkenluider is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Advocaten Lacy Stoltz en Hugo Hatch werken al bijna tien jaar voor de Board on Judicial Conduct, een overheidsdienst die het gedrag van rechters onderzoekt. In al die tijd hebben slechts twee zaken ertoe geleid dat rechters uit hun ambt werden gezet, in beide gevallen vanwege onbekwaamheid. Maar dan wordt Lacy benaderd door Greg Myers, een advocaat die noodgedwongen een nieuwe identiteit heeft aangenomen. Greg vertegenwoordigt slechts één cliënt, een man die een corruptiezaak aanhangig wil maken onder de Klokkenluiderswet van Florida. De zaak betreft een corrupte rechter die grote sommen geld heeft verduisterd. Een rechter die in zee is gegaan met de beruchte Coast Mafia.

Het is een zaak die de klokkenluider miljoenen dollars beloning zal opleveren. Voor de betrokken advocaten blijkt het echter een levensgevaarlijke zaak te zijn...
Bestsellers nu vanaf € 4,99

Reviews & recensies

Marike

onze specialist ebooks

Spannende thriller over corruptie binnen de rechtspraak. Adembenemend, je leest het in één ruk uit. Een echte Grisham.

Grisham heeft een eigentijds onderwerp gekozen met zijn boek over een klokkenluider. Deze keer in de vorm van een geroyeerde advocaat Rick, die advocate Lacy Stolz in de arm neemt om een zaak van een corrupte rechter op te lossen. Deze rechter is betrokken bij de bouw van een casino en strijkt door de andere kant op te kijken grote sommen geld op. Advocate Lacy Stolz die hem moet gaan ontmaskeren heeft een zeer gevaarlijke klus liggen op haar bureau. Mooi dat Grisham deze keer eens gekozen heeft voor een vrouwelijke hoofdpersoon! Die ook nog eens nergens voor bang is, en zeer gedreven is om deze kwestie op te lossen. Wat ik zo goed vind aan dit boek is dat Grisham zelf rechten heeft gestudeerd en als geen ander weet hoe het rechtssysteem in elkaar zit, waar het fout kan gaan, en waar de gevaren liggen. En hij is een optimist die gelooft dat het recht uiteindelijk zal zegevieren. Een mooie boodschap in deze tijd.

Bekijk alle reviews van Marike 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over klokkenluiders
  • spanning in de rechtszaal

Details:

Auteur(s)John Grisham
UitgeverijA.W. Bruna Uitgevers
ISBN9789044975611
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's392
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1673 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten