De kracht van empathie-   eReader eBook

Cyndi Dale • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

De kracht van empathie is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Ontdek je empathische krachten met Cyndi Dale als gids. Met haar instructies leer je je empathie in te zetten voor jezelf en anderen. Daarnaast laat dit boek zien hoe je als empathisch of hoogsensitief persoon op je intuïtie kunt vertrouwen. Leer je empathie als een spirituele gave waarderen. Mensen die zich (te) sterk inleven in anderen geeft Cyndi Dale handvatten om dicht bij zichzelf te blijven en niet over hun grenzen heen te gaan. Cyndi Dale is auteur van vele boeken over holistische geneeswijzen, motivational speaker en therapeut op het gebied van healing, chakra-lezen en reiki.

Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Dale laat overtuigend zien hoe medeleven jezelf en anderen kan helpen

Ten eerste: dit boek is niet voor absolute beginners! Je hebt echt wat voorkennis nodig op het gebied van new age en spiritualiteit om alles uit dit werk te kunnen halen wat er voor je inzit. Dit is namelijk geen inleidende gids; ‘De kracht van empathie’ is een volwaardige training voor iedereen die wil vorderen met persoonlijke geestelijke ontwikkeling. Dale laat je zien hoe je op een voor jou comfortabele manier je empathische gevoelens kunt inzetten om jouw relaties met anderen te verbeteren en te verdiepen. Ze legt je op een toegankelijke manier uit dat hiervan ook een helende werking uitgaat, niet alleen voor jezelf. Daarnaast biedt het boek allerlei speciale technieken voor hypersensitieve mensen om verschillende soorten impulsen en informatie te ordenen en te beoordelen, en daarnaar te leren handelen. Zoals ik al meldde is dit niet een boek wat je eventjes pakt als je wat meer wilt weten over spiritualiteit. Maar ben je zelf klaar voor een echte verdiepingsslag in de relaties met jouw naasten, dan beveel ik het van harte aan. ‘De kracht van empathie’ werd dit jaar in de VS onderscheiden met de gouden IPPY Award binnen de categorie Body & Mind.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • boeken over empathie
  • leesbare boeken waar je iets van opsteekt

Details:

Auteur(s)Cyndi Dale
UitgeverijAltamira
Vertaler(s)Jet van der Toorn
ISBN9789401302302
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's272
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1057 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten