De kracht van het bloed-   eReader eBook

Bob Mendes • eBook

€ 12,99

Direct downloaden

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Cyrus Razdi, zoon van Darius Razdi, de machtige kanselier uit De kracht van het vuur, ontpopt zich als een meedogenloze en uiterst gevaarlijke despoot die alleen maar geïnteresseerd is in macht. Hij kiest de kant van het fundamentalistische regime, niet omdat hij gelooft in de morele suprematie van de islam maar omdat hij het terrorisme van Musa en Osama bin Laden handig kan gebruiken voor zijn eigen plan: De Amerikaans-Europese macht vervangen door een wereldwijde islamhegemonie gegrondvest op het vermogen van de Razdi Foundations.

Financieel gaat alles hem voor de wind: Cyrus is aardig op weg om een van de rijkste mannen op aarde te worden. Alleen moet hij zijn erfenis ook kunnen doorgeven aan zijn nageslacht. Hij doet er dan ook alles aan om een zoon te verwekken, en daarbij schuwt hij geweld noch afpersing. Het kat - en - muisspel tussen de halfbroers Simon en Cyrus en de strijd om Nina wordt net zo beklemmend beschreven als de financiële malversaties van Cyrus en de ideologie van God, Geld en Geweld waarmee hij de westerse mogendheden wil treffen waar ze het meest kwetsbaar zijn: in hun afhankelijkheid van olie.

Details:

Auteur(s)Bob Mendes
UitgeverijManteau Thriller
ISBN9789460410642
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's440
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1038 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten