De kracht van kwetsbaarheid-   eReader eBook

Brené Brown • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

De kracht van kwetsbaarheid is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Brené Brown beschrijft in haar boek wat het betekent om je kwetsbaar op te stellen in een wereld die gericht is op perfectionisme en het nemen van risico’s zonder dat succes gegarandeerd is. Of het nu om werk, relaties of opvoeding gaat: het is eng en moeilijk om je kwetsbaar op te stellen, maar het is nog veel moeilijker om het niet te doen en jezelf af te blijven vragen: wat als ik het wel had geprobeerd?

We verwachten van onszelf en van anderen dat we elke dag de schijn ophouden om anderen te laten zien hoe goed we alles voor elkaar hebben. Kwetsbaarheid is een emotie waar bijna niemand zich prettig bij voelt. We associëren het met onzekerheid en risico’s. Toch zegt Brené Brown dat juist kwetsbaarheid de basis is van alle mooie dingen in het leven als liefde, vertrouwen en vreugde.
Ze moedigt de lezer in De kracht van kwetsbaarheid aan om perfectionisme te laten varen, kwetsbaarheid en te omarmen en uitdagingen aan te gaan.

Dit boek in de pers

Als iedereen dit boek zou lezen, zou de wereld een prettigere plek zijn.  
Linda  


Reviews & recensies

de eci redactie

In rubriek

Inspirerend boek vol met herkenbare situaties uit de dagelijkse praktijk. Leerzaam

Met z’n allen doen we elke dag onze best om de anderen te laten zien hoe goed we alles voor elkaar hebben. Facebook is daar een bijzonder goed voorbeeld van. Brené Brown raadt ons aan om dat eens wat minder te doen. Laat zien wie je bent, met je tekortkomingen. Stel je kwetsbaar op, zo luidt haar advies. Brown legt ook uit waarom het mensen moeite kost om zich kwetsbaar op te stellen. Ze beschrijft ook de neiging die ieder mens heeft om je nooit succesvol genoeg, slim genoeg of goed genoeg te vinden. Dit was voor mij een eye-opener: inderdaad zo voel ik het zelf ook regelmatig! En waarom eigenlijk, hoe jammer is dat. Ik ben het met deze onderzoekster aan de faculteit Maatschappelijk Werk van de universiteit Houston eens: zet kwetsbaarheid op een positieve manier in, en het kan je kracht worden.

Bekijk alle reviews van de eci redactie 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • boeken over kwetsbaarheid
  • vrolijke boeken waar je iets van opsteekt

Details:

Auteur(s)Brené Brown
UitgeverijLev.
Vertaler(s)Marijke van der Horst
ISBN9789044969481
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's240
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1746 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten