De kroon van de porselein-boom-   eReader eBook

Olaf de Landell • eBook

€ 7,99

Direct downloaden

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

De kroon van de porseleinboom is het vervolg op het succesvolle Het bloeien van de porseleinboom, maar is ook als een op zichzelf staande roman te lezen.

De kroon van de porseleinboom beschrijft de lotgevallen van de Friese familie Tacoma van Oenstra in het turbulente Amsterdam in de jaren ‘90 van de 19e eeuw. In het tweede deel verschuift het decor van  deze indrukwekkende roman  naar het koloniale Indië, waar Santje,  de oudste dochter van directeur Tjomme, naartoe emigreert. In het nieuwe land  hoopt zij het geluk te vinden met haar beminde echtgenoot, die arts is.

 

Dit Indische tijdvak behoort tot de meeslependste gedeelten uit deze machtige familieroman.  Het land wordt door de Landell beschreven in de aangrijpende kleurigheid die alleen iemand met eigen ervaring kan geven.

Details:

Auteur(s)Olaf de Landell
UitgeverijBoekerij
ISBN9789402300383
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte4931 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SeriePorselein-boom
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.

Recent bekeken producten