De laatste liefdesbrief-   eReader eBook

Jojo Moyes • eBook

€ 9,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 1 dag geleden.

De laatste liefdesbrief is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Als de jonge journaliste Ellie door de archieven van de krant snuffelt op zoek naar een goed verhaal, stuit ze op een brief uit 1960 waarin een man aan zijn geliefde vraagt haar echtgenoot voor hem te verlaten. Het raakt een gevoelige snaar bij Ellie, zelf verwikkeld in een relatie met een getrouwde man, en ze gaat op zoek naar het verhaal achter deze brief. In 1960 wordt Jennifer wakker in een ziekenhuis na een auto-ongeluk. Ze kan zich niets herinneren, van haar man, haar vrienden, wie ze was. Als ze thuiskomt ontdekt Jennifer een verborgen liefdesbrief en ze begint een zoektocht naar de man voor wie ze alles wilde opofferen.

Dit boek in de pers

Een heerlijk romantisch verhaal waardoor je zelf weer de neiging krijgt liefdesbriefjes te gaan schrijven.  
GLAMOUR  


Reviews & recensies

Twee adembenemende verhalen, prachtig met elkaar verweven.

Met het veelgeprezen ‘Voor jou’ wist Jojo Moyes vele lezers te ontroeren. Ook ‘De laatste liefdesbrief’ is een prachtig, meeslepend liefdesverhaal. Twee verhaallijnen lopen door elkaar, één in het heden en één in het verleden. Ellie vindt een oude liefdesbrief, een oproep daterend uit de jaren ‘60 aan een vrouw om haar man te verlaten voor haar minnaar. Het trekt meteen haar aandacht, omdat ze zelf een relatie heeft met een getrouwde man. De liefdesgeschiedenissen van beide vrouwen worden door Moyes op een knappe en intrigerende manier verweven. De synchroon lopende gebeurtenissen leveren een opvallend verschil in tijdgeest op: hartstochtelijke brieven versus onduidelijke sms’jes. Aan het eind brengt de auteur alles op een mooie manier samen. Een boek waar je lekker voor moet gaan zitten en dat je maar met moeite zult kunnen neerleggen. ‘De laatste liefdesbrief’ is boeiend tot aan de laatste bladzijde.

Bekijk alle reviews van Chantal van Gastel 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • lichte dromerigheid
  • romans over de liefde

Details:

Auteur(s)Jojo Moyes
UitgeverijDe Fontein Romans & Spanning
Vertaler(s)Milly Clifford
ISBN9789032512828
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's448
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte515 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten