De laatste mijl-   eReader eBook

David Baldacci • eBook

€ 14,99

Direct downloaden

De laatste bestelling was 3 dagen geleden.

De laatste mijl is ook verkrijgbaar als:

Zet op verlanglijstje

Korte inhoud

Nadat hij de afgelopen twintig jaar in de gevangenis heeft gezeten voor de moord op zijn ouders, krijgt Melvin Mars plotseling te horen dat hij vrijgelaten wordt. Volkomen onverwacht heeft iemand een bekentenis afgelegd die hem vrijpleit. Desondanks blijft het onduidelijk wie de werkelijke moordenaar is, want wat als de afgelegde bekentenis vals is? Is Melvin dan toch de eigenlijke dader?

Amos Decker begint net te wennen aan zijn nieuwe baan bij de FBI wanneer hij leest over de zaak-Melvin Mars. Hij raakt gefascineerd door de overeenkomsten die er zijn met de moord op zijn eigen gezin en begint zijn eigen onderzoek. Langzaam maar zeker komt hij dichter bij de afschuwelijke waarheid…

Dit boek in de pers

Het fraaie aan deze spannende, menselijke thriller is, dat de lezer net zoveel weet als Amos en het team, en gelijk opgaat.  
HET LEIDSCH DAGBLAD  


Reviews & recensies

Marike

onze specialist ebooks

Goed bedacht spannend plot, met een mysterie dat gestaag wordt ontrafeld. Je legt het boek niet meer weg!

O, wat een spannend boek. Rechercheur Amos Decker hoort over de autoradio het verhaal van de gedetineerde Melvin Mars die in de dodencel zit, vanwege de moord op zijn ouders. Vooral de vele overeenkomsten met zijn eigen leven vallen hem op. Ook zijn familie is vermoord, en Decker is ook een goede American footbalspeler, net zoals Melvin Mars. Hij haalt zijn nieuwe politieteam over om deze zaak wat beter te bekijken. Als dan vervolgens een andere medegevangene de schuld van de moord op zich neemt en Melvin uit de dodencel komt, belanden we als lezer in een verhaaltechnische achtbaan. Daarnaast is het mooi te lezen over het fenomenale geheugen van Deckers, en ook over de adviezen die hij krijgt van een collega om wat aan zijn overgewicht te doen. Voor de liefhebbers van American football: ook daar wordt heel veel over uitgelegd. Veelzijdig boek, spannend verhaal!

Bekijk alle reviews van Marike 


Boekenadvies op maat

eci adviseert op basis van inhoud, genre en stijl

Enthousiast over dit boek?

Dan raken deze boeken je ook

Of zoek je andere…

  • thrillers over schuld
  • thrillers

Details:

Auteur(s)David Baldacci
UitgeverijA.W. Bruna Uitgevers
ISBN9789044974898
TaalNederlands
UitvoeringeBook
Aantal pagina's394
Verschijningsdatum
Formaat
ePub met digitaal watermerk
ePub met digitaal watermerk (Social DRM) is een formaat met sociale beveiliging. Hierbij wordt het eBook gemarkeerd met zichtbare (je naam voor ieder hoofdstuk) en onzichtbare kenmerken. Met Social DRM ben je niet gebonden aan een Adobe ID. Je kunt deze eBooks lezen op alle e-readers, dus met of zonder Adobe ID.
Bestandsgrootte1468 KB
KopieerrechtenKopiëren is niet toegestaan
PrintrechtenPrinten is niet toegestaan
VoorleesfunctieIngeschakeld
SerieAmos Decker
Afmetingen1 x 1 x 1 mm.
Gewicht1 gr.  

Recent bekeken producten